Радио шоуто "Nights with Alice Cooper" спира след 20 години излъчване

30 авг 2023, 08:39 ч. 1101 / 16 2
пред./следв.

   Продължилото две десетилетия радио шоу "Nights with Alice Cooper", водещ на което е легендарният певец, ще спре и ще има своето последно излъчване на 8 септември.

   Първото издание на "Нощите" е през януари 2004 г. по радиото във Финикс "93.3 KDKB". През 2014-а шоуто се мести в "Classic Rock 100.7 KSLX". Има излъчвания не само в САЩ, но и в Обединеното Кралство и в Австралия.

   Причината за края на "Nights with Alice Cooper" е продажбата на "United Stations Radio Network" на "GeminiXIII". Ръководството на втората компания има други планове за различна насока на радио станцията. Според някои източници, самият Alice не се оттегля като радио водещ, но ако се завърне в ефира ще е с друго шоу.

 

nights with alice cooper



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Като гледам 30.08.2023 18:44:28 отговори + 0 0
Този аутокорект... Алис сам е взел решение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Като гледам 30.08.2023 18:04:38 отговори + 2 0
Албум сам е взел решение да спре шоуто. Веднъж е сменял станцията, нищо не му пречи да го направи още колкото пъти иска. Но сега е решил да спре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".