RAGE с концерт в София на 29 ноември

2 юли 2015, 15:05 ч. 2001 / 10 10
пред./следв.

   Преди броени минути във Фейсбук-профила на "BGTSC" се появи постерът, който виждате по-долу. Обновеният състав на RAGE (Peavy Wagner, Marcos Rodriguez, Vassilios Maniatopoulos) идва в София на 29 номеври, концертът е част от "Back in Mind 20th Anniversary Tour". Мястото е клуб "Mixtape 5", началният час - 19:00. Билетите са с цени: 30 лв. до 6 юли, 35 лв. до деня на концерта и 40 лв. на място (поръчай онлайн).

 

   На следващия ден организаторите разпространиха и следното официално съобщение:

BGTSC представя специалното шоу на RAGE, което ще се състои на 29 ноември в столичния клуб Mixtape5. Концерта е част от лимитираното турне по случай навършването на 20 години от издаването на култовия албум „Black In Mind“. Това което ще чуем от преродените RAGE са почти всички песни от този албум и най-добрите композиции на групата.

Едно шоу, което никога няма да бъде повторено!

Билетите се продават от днес в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

В момента и до 6 юли (включително) цената на билетите ще е 30 лева. След това до деня на концерта те ще се продават по 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

още за:

RageBgtsc


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цицерон 22.10.2015 23:13:05 отговори + 0 1
Rage... друг път! Некњф шеф плаща на некФи да свирят и то неща, които не им харесват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Добри 29.09.2015 16:35:41 отговори + 1 0
Вижте, и да се плюят RAGE, не може и няма как мнението Ви да тежи особено пред банда от ранните 80-те с над 31 години стаж, която мина през толкова тежко съзряване в ранната ера на германското хеви, толкова перипети, музиканти, типове албуми, промяна в пеенето на Пиви, филхармонии, и запази неминуемо идеята и концепцията си, устоя на жестоки трендове, които съсипаха не малко музика през 90-те и 2000+ и се доказаха като характери - най-вече Пиви. Това заслужава респект, каквото и да говорите. Имат извънземни песни не малко. RAGE винаги ще са високо в очите ми и остават велика банда - независимо от скандали, слабости, отменени концерти и лоши езици. Радвам им се и ще ида с удоволствие и на 3-тия им концерт тук. И това не само, защото на сватбата ми звуча All This Time Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lunaticsoul 5.07.2015 22:31:53 отговори + 7 21
Нееее! Тъкмо се зарадвах като решиха да спрат да свирят. Сега пак трябв да търпя идеята, че едни изхабени елеци ще свият в София. Аман от тия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гъмп 4.07.2015 11:59:35 отговори + 9 5
Със Смолски или не особено значение няма. Rage = Peavey Wagner, особено от както гърците се махнаха. Хубаво е, че има за/против за да се поддържа интереса към тази уникална формация. И по-скоро се надявам Пиви да вземе втори китарист и нещата съвсем да си дойдат на мястото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.07.2015 08:37:21 отговори + 9 6
Чакам с огромно нетърпение да изсвирят и целия Missing Link m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ugin 2.07.2015 20:18:36 отговори + 13 7
Екстра. Ще чуем малко Old school Rage
Колкото и да харесвам Смолски, след Carved in Stone ми стана малко лигав...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Макс Кавалера 2.07.2015 16:55:59 отговори + 13 16
Без Виктор Смолски няма Rage Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пиви Вагнер 2.07.2015 17:39:21 + 13 11
Без Сепултура няма Макс
Без Смолски няма фасони
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago 2.07.2015 18:02:56 + 18 10
Когато Rage бяха Rage , Смолски си стоеше в Беларусия Най-силните и обичани албуми, най- голямата им популярност беше далеч преди Смолски да се появи....разбирачо
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 2.07.2015 15:42:22 отговори + 13 13
Този път няма изпускане! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".