Ракът на Tony Iommi е в ремисия

10 авг 2016, 19:38 ч. 1143 / 5 2
пред./следв.

   Легендарният китарист Tony Iommi (BLACK SABBATH) съобщи радостната новина, че ракът, с който се бореше в последните години, най-сетне е в ремисия. Музикантът се е подложил на тестове веднага след края на европейското турне на "Кръстиниците" и изследвания са показали, че всичко е наред и организмът на Iommi се възстановява. От медицинска гледна точка това е само началото. Една ремисия трябва да продължи над пет години, за да се счита пациентът за оздравял от коварната болест. Лекарите и Tony отдават постижението на химиотерапията и другите форми на лечение, които са му приложени в "Spire Parkway Hospital", Солихъл, Англия. Китаристът дори е получил поздравителен плакет от болницата.

 

 

още за:

Tony Iommi


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Angry chair 12.08.2016 18:12:52 отговори + 5 0
Дано никога отново да не го сполети това изпитание Mr. Iommi! Музикални титани като него имат какво още да дадат на рок музиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozzy 10.08.2016 20:23:39 отговори + 21 0
Iron Mаn!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".