RAMMSTEIN опровергават новината, че Till Lindemann е с позитивен тест за COVID-19

27 мар 2020, 21:16 ч. 2275 / 8 4
пред./следв.

   По-рано днес една новина буквално обиколи света - фронтменът на RAMMSTEIN Till Lindemann е в болница и е заразен с коронавируса COVID-19.

   Музикантът се е почувствал зле след завръщането си от концерт с проекта си с Peter Tagtgren LINDEMANN в Москва на 15 март и е приет в болница в Берлин.

   От групата официално опровергават част от информацията, чийто източник бе вестник "Билд". Till е постъпил в болница по съвет на лекаря си и прекарал нощта в интензивното отделение под специални грижи. Певецът е вече много по-добре и преместен от интензивното и най-важното - тестът му за COVID-19 е отрицателен.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


СредноГорски Пътник 28.03.2020 12:16:22 отговори + 9 1
В официалният профил на групата си пишеше, че е с ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ. От извора водата е най-бистра!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 28.03.2020 12:53:30 + 5 1
Те си го написаха вечерта, а новината гръмна по обед. Въпреки карантината БГ коментаторите се събудиха днес и започнаха да откриват топлата вода. А, Добрутро! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Проф.Мутафчийски 27.03.2020 22:13:16 отговори + 4 1
Водката не убива вируса, не прекалявайте,особено когато сте в МАсква.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пияндурник 28.03.2020 00:20:46 + 3 0
Майтапчийски пак се шегува, недей така да всяваш паника сред населението. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".