RAMMSTEIN осъждат "шокиращото нападение" на Русия над Украйна

5 мар 2022, 07:07 ч. 1272 / 6 0
пред./следв.

   Днес е десетият ден от войната в Украйна. Нападението на Русия над съседната ѝ европейска държава предизвика невиждана досега в историята вълна от санкции и други ограничителни мерки, бойкоти (вкл. и на WeRock.bg), позиции, осъждащи агресията, както от институции и организации, така и от известни личности и милиони загрижени за преките последици от конфликта хора.

   Въпреки че в гласуванията на резолюции на ООН, осъждащи войната, винаги има няколко държави, които се въздържат, и една, която заедно с Русия гласува "против" (създадената през 1993 г. африканска страна Еритрея), огромното мнозинство е категорично в мнението си. Думите на украинския посланик в Организацията на обединените нации към Русия "Целият свят е против вас" не са никак преувеличени.

   С позиция срещу военната атака на Русия са и световноизвестните музиканти от германската индъстриъл метъл банда RAMMSTEIN. Ето какво гласи тяхното изявление:

Групата RAMMSTEIN иска да изрази подкрепата си за народа на Украйна, който се противопоставя на шокиращото нападение, извършено от руското правителство. Преди всичко в този момент изпитваме особена скръб за страданията на украинския народ.

Всеки член на групата е имал различни преживявания и в двете държави; Всички членове на групата имат приятели, съмишленици, партньори, фенове в двете държави.

Признаваме отчаянието, което много руски фенове може да изпитват, когато се сблъскват с действията на своето правителство, и искаме да си спомним за хуманността, споделяна както от руските, така и от украинските граждани.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".