RAMMSTEIN съдят германската държава за ограниченията, наложени на албума "Liebe ist Fur Alle Da"

8 апр 2016, 15:01 ч. 1230 / 10 4
пред./следв.

   "Дойче Веле" съобщава, че индъстриъл метъл бандата RAMMSTEIN е завела дело срещу германската държава за това, че студийният ѝ албум от 2009 г. "Liebe ist Fur Alle Da" (Любовта е за всички) бе временно вкаран в списъка с произведения, върху които се налагат ограничения за публичен показ. В крайна сметка творбата престоя в този списък около половин година преди съдът в Кьолн да премахне ограниченията.

   Сега обаче RAMMSTEIN са подали съдебен иск за обезщетение. Според адвокатите на групата, това че "Liebe ist Fur Alle Da" не е бил показван публично за определен период, е донесло на групата загуби от 66 000 евро. Делото ще бъде разгледано през предстоящото лято.

 

още за:

Rammstein


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 8.04.2016 20:06:47 отговори + 3 0
Като огромен фен на групата смятам, че най-слабият им албум е Rosenrot. LIFAD всъщност е много добър албум. Не че някога ще надминат Sehnsucht или Mutter, но с коя ли група не е така. Иначе колко да тъпчат, не са издавали албум от 2009, оттогава направиха адски много концерти и издадоха Made in Germany, концерите продължиха и издадоха DVD. Щяха да тъпчат, ако бяха в положението на Marilyn Manson примерно, който от 2007-ма издава едни и същи албуми. Последното е просто пример, един от многото за групи, които буквално са спрели във времето и идеите си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 8.04.2016 19:57:13 отговори + 1 0
Както е казал поетът, "всяка реклама е добра реклама". В случая от Германия са направили ОГРОМНА услуга на Рамщайн без да се осъзнаят. Хипотетично не бях фен на групата, щях да искам да чуя "забранения" им албум на всяка цена след такава "реклама". Така де, слушал съм го, имам го, но знам и грам немски... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 8.04.2016 16:09:31 отговори + 3 6
Исках да кажа, че Рамщайн са стигнали до творческа безидейност и в момента тъпчат на едно място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нищото 8.04.2016 16:08:27 отговори + 4 5
Забраната послужи за добра реклама на албума - всъщност Рамщайн трябва да платят на държавата :-)
Както и да е - а специално този албум е най-слабия на групата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".