RAMMSTEIN се подготвят за репетиции за нов албум

7 окт 2015, 20:29 ч. 1696 / 9 4
пред./следв.

   Германските индъстриъл метъл законодатели RAMMSTEIN са се събрали през миналия месец, както бе планирано, и постепенно започват подготовка за създаването на следващия си албум. Фронтменът на бандата Till Lindemann споделя, че преди всичко музикантите трябва да си осигурят нова репетиционна, тъй като мястото, което са използвали преди за целта, е вече затворено. Певецът коментира и непрекъснато растящия процент млади хора, които предпочитат да свалят музика от Интернет - безплатно или на много по-ниска цена от физическите носители. Според Lindemann, съвременната музика все повече се превръща в продукт за еднократна употреба. В тази ситуация RAMMSTEIN си задават въпроса дали си струват усилията по издаването на една творба, но и декларират, че ще направят нов албум заради феновете, които искат това.

 

RAMMSTEIN Live

още за:

Rammstein


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ОГМ 8.10.2015 12:53:50 отговори + 1 0
Да земат да запардосат Джефката. Един Алис ин хел на швабски и да се приключва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нъц 8.10.2015 13:21:50 + 1 1
само дето лигните, които Джеф твори от години няма нищо общо с Алис Ин Хел... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 8.10.2015 08:59:34 отговори + 2 1
Ит'с абаут факин' тайм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 8.10.2015 01:08:48 отговори + 3 3
Ако ще го правят за пари или просто за феновете.. все тая, по-добре от нищо предполагам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".