RAMMSTEIN се разделят с вокалиста си, анонсират заместник

16 юли 2007, 17:21 ч. 322 / 2 46
пред./следв.
В официално съобщение до медиите Emanuel Fialik от "Pilgrim Management GmbH", които представляват немските звезди RAMMSTEIN съобщава, че настоящият вокалист Till Lindemann ще напусне групата след издаването на следващия студиен албум, който ще бъде завършен скоро, фронтменът може би ще се посвети на солова кариера. Решението е взето след внимателно обмисляне, а причините са нарастващите различия в групата. За да не се разпадне, групата вече е определила и заместник на Till - това е бившият член на индъстриъл бандата KMFDM и настоящ фронтмен на SLICK IDIOT En Esch, който ще се премести в Берлин, за да се включи в RAMMSTEIN.

   Недълго след разпространението на горната новина нейният първоизточник Blabbermouth.net я премахна от сайта си и реално засега тя остава непотвърдена и започваща да буди съмнение.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (46)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xristian 21.03.2011 14:10:49 отговори + 0 0
много сте готини Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Атанас Ялъмов 20.01.2008 18:52:35 отговори + 0 0
Според мен това е PR или те се разпадат на пълно ,защото в едно интервю казваха че ще се разпаднат когато някои от тях умре или напусне така че няма място за En Esch. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нещото 18.07.2007 12:58:09 отговори + 0 0
"Новината" за напускането на Тил вече е официално опровергана от мениджмънта на Rammstein(Pilgrim Management), както и от En Esch!
Предполагам, че забавянето се е получило, защото Rammstein не са имали нищо против да се вдигне малко шум покрай цялата история. Както и да е, честито на печелившите! : )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 17.07.2007 20:55:26 отговори + 0 0
Да бе, вече втори ден никъде няма информация за тва, че действително Тил ще напусне Рамщайн. Не знам къф е тоя сайт Блабърмауф, ама наистина новитната звучи като "бля-бля-бля-бля..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2007 19:51:58 отговори + 0 0
"Дори и при тези обстоятелва, загубата му като вокалист ще е не само за групата , но и за музиката като цяло "
ХАХАХАХАХА!
Чакайте да се пенсионират Министри и тогава ги намесвайте въобще в индъстриъл жанра. Знам че имат истински фенове, което е похвално за всяка група, но не мисля, че индъстриъл феновете им обръщат внимание много, много. Мене лично не може да не ме дразне факта, че в началото верно бяха Die Krupps wannabe's. И сигурно съм единственият, който ще пише тук, за когото тази новина е добра-фен съм на En Esch и току виж съм прослушал Ранщайн с него.
Наистина съжалявам за всички фенове, които са потресени от новината-без сарказъм! Спомням си как се чувствах когато се разпаднаха Faith No More или когато умря Dimebag Darell...
p.s. Ама че дълъг коментар написах за новина, която като цяло не ме интересува.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Нещото 17.07.2007 18:20:38 отговори + 0 0
А в училище да са ви учили, че съществуват думи и изрази, които независимо, че поради една или друга причина не са граматически правилни се приемат, защото са се наложили в общуването?
Такива заяждания на дребно са доста безпредметни. Най-малкото SaTyR притежава обща и езикова култура с която не всеки може да се похвали.
Колкото до Тил - новината все още никъде не е потвърдена, което ме навежда на мисълта, че става въпрос за някаква инсинуация. Единственото, което ме притеснява е, че се бави опровержението.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 17.07.2007 18:19:44 отговори + 0 0
It has not been confirmed that Rammstein's management actually sent out a press release. It seems all of this may have started on Blabbermouth and everyone is getting their information from them or other sources that also got their information from them. If this were a real press release (which strangely cannot be found on either Pilgrim-management.de or Rammstein.de), you would expect at least one major German news source to have picked up on the news as well. But none have. This seems to be a hoax and in fact, Blabbermouth has now pulled the story.

С две думи:
Информацията за напускането на Тил идва от сайта Blabbermouth!!!! Тази новина не е потвърдена официално от групата, нито от мениджмънта им, нито от голяма германска медия!!!!
Нека да припомня, че преди години Флаке, докато купува кабели в музикален магазин, казал на продавача да ги пише на сметката на RAMMSTEIN, а продавача отвърнал : "Как така нали не съществувате вече". Това не е първия слух за разпадането на групата, така че.........

За сега е само слух...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.07.2007 16:19:29 отговори + 0 0
"Извинявам се" НЕ Е правилен израз. 100% съм сигурен, учили сме го и в училище. Човек не може сам да се извини, а "извинявам се" означава именно това. Човек моли другите да го извинят и затова се казва "извинете".

Колкото до новината - RAMMSTEIN няма да са RAMMSTEIN без Till. Егати тъпотията, не може да е истина това... (((((((((
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal oder Was? 17.07.2007 15:09:52 отговори + 0 0
ПР трик oder Was? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 17.07.2007 11:13:32 отговори + 0 0
@KOREKTOR: "Извинявам се" е правилен израз от българския книжовен език, както и "Извинете"! Ако все пак слушаш чалга, май мястото ти не е тук! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


KOREKTOR 17.07.2007 10:40:28 отговори + 0 0
До Satyr: "ИЗВИНЕТЕ", а не "ИЗВИНЯВАМ СЕ". "Извинявам се" е чалга песен с един блеещ коч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shit4brains 17.07.2007 09:04:27 отговори + 0 0
това е много тъпо
мислех че RAMMSTEIN ще са една от малкото групи който ще се задържат в пълен състав
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 17.07.2007 01:15:56 отговори + 0 0
Satyr aко е така, както казваш има вероятност да излезе албума, последван от турне, да ги видим евентулано и в България (за което доста се шумя и специалистът по пироефектите им, който беше тук по Нова година впрочем доста сериозно коментира въпроса) и после се разделяме с Тил. Дори и при тези обстоятелва, загубата му като вокалист ще е не само за групата , но и за музиката като цяло Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 17.07.2007 01:10:46 отговори + 0 0
Алооо, АНОНИМНИЯ - "заприличала на нещо", казваш Ся някой ще изцепи и че са сбирщина непризнати и неоценени музиканти, изгонени от групите си и имитиращи музиката на The Inchtabokatables и Die Firma. Осъзнай се ве смешник, не можеше да се мине без някой разбирач! Една от малкото свястни групи, ама и върху нея ще има някой който да ака. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Perceptor 17.07.2007 00:46:51 отговори + 0 0
моля не се изразявайте смешно!

Най-добре се вслушай в съвета си ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.07.2007 00:23:56 отговори + 0 0
"класиците в индъстриъла'!моля не се изразявайте смешно! тая група започна като жалко подобие на die krups.в последствие заприлича на нещо,но никога не ме е впечатлявала с каквото и да било. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 17.07.2007 00:19:08 отговори + 0 0
И всъщност раздялата ще бъде факт след издаването на албума.
Извинявам се за тази неточност, отговорното лице ще бъде наказано!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 16.07.2007 23:59:43 отговори + 0 0
Да, новината е от Блабърмаут, в бързината не сме превели началото й, а то е:

"Emanuel Fialik of Pilgrim Management GmbH, which represents German industrial metal pioneers RAMMSTEIN, has issued the following press release"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 16.07.2007 23:50:14 отговори + 0 0
Да, докато не видя изрична информация, която е сигурна не съм склонен да го вярвам. Стига ве, нали се говореше, че спрели да приемат оферти за фестивали и няма да правят турне тази годиан, заради нов материал за албум. Правели нови песни пък Тил се изнася?!?! Ся вместо нов албум излиза, че тоя "новия" вокалист ще разучава как да пее Du Riechst So Gut или Asche zu Asche. Нещо странно ми се струва тва, да не е някой медиен трик? Всъщност надявам се да е така... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 16.07.2007 23:48:11 отговори + 0 0
Нека изчакаме няколко дни!!!!

И един съвет към Pro-rock: Не пишете такива БОМБАСТИЧНИ новини преди да се уверите в истинноста им!!!!!!

Дано да не е верно!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Нещото 16.07.2007 23:38:32 отговори + 0 0
Надявам се, че не истина. Предполагам, че источникът на новината е BLABBERMOUTH, но на официалната страница липсва потвърждение, както и на най-големият фен сайт herzelaid.com.
Без Тил Линдеман Rammstein със сигурност няма да е същата група, затова се надявам, че поне ще ми дадат възможност да ги видя на живо за последно в този състав.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JonyVirus 16.07.2007 23:07:44 отговори + 0 0
Абе какво им става на тия музикални звезди ???
Колко групи смениха важни за тях хора !
Нещо този Свят полудява !
Никой не оценява другия !!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Perceptor 16.07.2007 22:50:33 отговори + 0 0
Да бе, направо някой от токио хотел ще застане начело. Според мен това са повече слухове, отколкото "официални съобщения", но Вие си знаете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 16.07.2007 22:21:30 отговори + 0 0
Шитец голям ама голям шитец ще звучат без него.Голяма гадост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 16.07.2007 21:36:27 отговори + 0 0
Да и аз това се чудех?!?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 16.07.2007 21:05:54 отговори + 0 0
И много интересно къде е направено това "официално съобщение", няма го публикувано нито на офиалния сайт, нито на българския, нито в Май Спейс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 16.07.2007 20:45:24 отговори + 0 0
Бааааси веее! Любимата ми група се разпадна! Без някого от Раммщайн, няма Раммщайн...винаги са били заедно и в интервюта са казвали, че разделят ли се с някого и групата се разпада. Толкова години съм им фен и за мен са най-великите! Мечтата ми да дойдат в България се изпарява якодим. Едни от класиците в индъстриъла - ся кво ще трябва да се кефим само на старата им музика ли, мисля, че са способни да направят още много яки албуми...Болно ми защото смятах, че те са група, която не би допуснала подобно нещо. Кой ще чука Flake с изкуствен пенис, кой ще бълва огън от огнепръскачка на лицето, кого ще пали Рихард на сцената, кой ще се търкаля по земята, препасан със всевъзможни фойерверки, кой ще стреля с лък в публиката. Тил беше велик, Раммщайн бяха велики! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaliza 16.07.2007 20:32:00 отговори + 0 0
най добрите в стила си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metaliza 16.07.2007 20:29:45 отговори + 0 0
бяха едни от малкото добри които се задържаха дълго в този си вид.надявам се тва да е няква шега от про-рок Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dwaya Rock 16.07.2007 20:26:53 отговори + 0 0
е на майка му в *******!!!!! не е честно пъъъъъък!!! защто сички яки групи треа да се разделят и тн..... мамка му!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


majuna84 16.07.2007 20:23:55 отговори + 0 0
Еееееееееебатиииииии тапнятаааааааа.....
Много са зле тия хора. Пфу
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ted 16.07.2007 20:23:34 отговори + 0 0
........... най най най любимата ми група, за мен те нямат слаб албум, слаба песен, слаб концерт или каквото и да било. За мен са ВЕЛИКИ!!! И тази новина наистина ме разби Вече няма да са същите, а бяха уникални ... Няма да има втори RAMMSTEIN!! Жалко за Тил! Жалко и за тях, за феновете също..
НАдявах се, че някой ден ще дойдат, това все пак ми остава мечта. Но няма да са същите
Тъжно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 20:18:33 отговори + 0 0
абе нещо не си ги представям без него...хмм.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 16.07.2007 19:13:13 отговори + 0 0
Кофти новина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 16.07.2007 19:10:59 отговори + 0 0
Е те без Тил за кво са ми в България...нали той правеше шоуто... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Predator-S 16.07.2007 18:17:17 отговори + 0 0
И те сега ще се сетят да дойдат при нас...яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadMaxXx 16.07.2007 18:17:03 отговори + 0 0
добре че преди 2 албума спреха да ме кефят поне да не съжалявам...ма пак е куцо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sal 16.07.2007 18:16:19 отговори + 0 0
Това е краят, indeed.
Жалко. Едва ли заместникът ще е напълно достоен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 18:12:10 отговори + 0 0
Това е края Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:( 16.07.2007 18:00:10 отговори + 0 0
жалко, още една голяма група вече няма да е същата без докалиста си.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metallica Fan for li 16.07.2007 17:54:41 отговори + 0 0
Супер тъпня една от най силните банди последните години и голяма част от това се дължеше на вокалиста защото той пишеше по голямата част от текстовете и музиката.Великолепен музикант и певец , много жалко че си е тръгнал "Rammstein" никога няма да бъдат същите без него. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 16.07.2007 17:50:44 отговори + 0 0
факин шит!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.07.2007 17:42:53 отговори + 0 0
Баси, не е истина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sorgenskammer 16.07.2007 17:40:52 отговори + 0 0
Стига де...
Никога не съм ги харесвал тия,обаче това си беше неочаквано.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Queen_Diamond 16.07.2007 17:28:43 отговори + 0 0
eeee, супер тъпо ;( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


........ 16.07.2007 17:22:27 отговори + 0 0
Кво....баси...и тая ли група бе....че то нищо яко не остана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".