RAMMSTEIN ще издадат концертното DVD "Paris"

18 яну 2017, 21:52 ч. 1495 / 5 4
пред./следв.

   Германските индъстриъл метъли законодатели RAMMSTEIN ще издадат ново лайв DVD/блурей със заглавие "Paris" на все още неуточнена дата тази година. Материалът е заснет във френската столица Париж през март 2012 г. по време на турнето "Made in Germany". Режисьор е дългогодишният сътрудник на бандата Jonas Akerlund (METALLICA, SATYRICON, THE PRODIGY, Madonna). По-долу може да видите и кратък трейлър на бъдещия диск:

 

още за:

Rammstein


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 19.01.2017 10:12:58 отговори + 5 0
Самите те казват, че няма смисъл от нова музика, въпреки това в края на година се очаква новия им албум. А и няма какво да се лъжем, те са повече група за окото, правят много добри концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баси... 19.01.2017 09:02:17 отговори + 2 1
От 2012. Нещо по-старо няма ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 18.01.2017 22:16:48 отговори + 9 0
С две думи нямат достатъчно идеи за нов албум. Нищо поне предпочитам запис на европейски концерт пред американски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 18.01.2017 22:01:51 отговори + 8 1
Мине- не мине, Рамщайн идадат по някое DVD. Аз съм им фен, ама то с какво ще по-различно от предишното, не знам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".