RAMMSTEIN записват оркестрални и хорови партии за новия си албум в Беларус

18 сеп 2018, 08:16 ч. 1491 / 7 3
пред./следв.

   Германските индъстриъл метъл "законодатели" RAMMSTEIN привършват записите на оркестралните и хорови пасажи за новия си албум в Минск, Беларус. По-долу може да видите снимка от студиото.

   Това ще бъде седми дългосвирещ диск за RAMMSTEIN, чиято актуална творба "Liebe ist fur alle da" датира от далечната 2009 г. През миналата година обаче китаристът Richard Kruspe заяви, че предстоящият албум може да е последен за групата... Все пак, има още доста време до излизането на диска, а след това със сигурност ще последват и турнета за промоцията му. Какво ще реши бандата по-късно все още е доста несигурно.

 

още за:

Rammstein


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 18.09.2018 12:29:23 отговори + 12 1
А най-добре ще е Бай Кире на доброволни начала (безвъзмездно) да спре да чупи тъпомера с коментари под всяка новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 18.09.2018 12:26:50 отговори + 4 15
Трябваше да се разпаднат преди време....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 18.09.2018 09:56:29 отговори + 1 6
Това не ме обнадеждава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".