RAMPART отказват участие във феста "Градът и аз"

12 сеп 2008, 07:45 ч. 436 / 5 20
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   RAMPART отказват да свирят на столичния фестивал ["Градът и аз"], защото в последния момент от групата са поискани финансови средства или оборудване за участие във фестивала по случай Празника на София. Въпреки предварителната уговорка и нулевия хонорар, организаторът Ивайло Крайчовски изисква RAMPART и всички останали групи (освен "хедлайнърите" УИКЕДА и TARANTINNO, в последната формация участва и самият той като басист) да платят наем за барабаните на Владо Попа или да предоставят техен сет на другите групи без наем. Поради некоректното отношение, хеви метъл бандата отказва участие и пожелава успех на дебютиращите млади групи на фестивала.


Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.12.2008 17:25:09 отговори + 0 0
интересни кумири имаш, човече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

koki4 13.11.2008 15:14:22 отговори + 0 0
Ей, големи глупости пишете! Много комплекси ви тресат. Аз живея в USA и тук всичко се плаща. Каквото и да ползваш на сцената - трябва да се цака. А за FB и музикантите не мога да кажа нищо лошо - те са ми кумири!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 14.09.2008 23:40:42 отговори + 0 0
Всеки, който познава Крайчовски знае що за долен ****** е той. Не ме учудва изобщо тази му поредна изцепка. Бил съм свидетел на няколко пъти да отказва да плати вход в столечан рок клуб и да вдига скандал. А после помагал на младите групи. Страшен нещастник! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги Първанов 14.09.2008 11:54:10 отговори + 0 0
Като гледам в лицето на Крайчовки се е заформила една музикална мафия. Прави ли ви впечатление, че такива като него живеят на стари лаври? Вече нищо стойностно не правят. Крайчовки време е да се оттеглиш от музикалният живот и да отстъпиш място на младите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yotzzo 13.09.2008 22:50:29 отговори + 0 0
Никакви участия при такива условия, разбира се!Може ли човек с такива претенции да падне толкова ниско? Евала на Рампарт! Явно има защо да съм им фен! Колеги вдигайте още шум по случая, че така не се издържа. За да получиш участие трябва не да си добър, а да се мазниш и навеждаш на някакви жалки самозабравили се хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Моребассер 13.09.2008 22:33:53 отговори + 0 0
Браво на Rampart,HarDDucK и Frontero!
Проблема е, че винаги ще се намерят малки човечета, които са готови да се наведат, а после да цункат каквото трябва, само и само за да се качат на сцената, най-общо казано.
... и все пак, хубаво е когато човек си знае цената и се уважава - звучи някак си, оптимистично.

Крайчовски, бате, другия път не само, че няма да ме заобиколяш, а сам ще дойдеш при мен. Малко, озлобено, самозабравило се човече, живеещо в комикси, ще дойде и твоят час, но никой няма да го интересува! Тъжно, наистина.
...но и забавничко.

Пожелавам и на други колеги да получат Просветление и не само да не се навеждат, но и да започнат да навеждат такива като Крайчовски
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Марио 13.09.2008 22:03:12 отговори + 0 0
HarDDucK и Frontero подкрепят идеята на Rampart и също отказват участие в 'инициативите' на Крайчовски.
Няма да пускаме новина, но все пак държим да уведомим феновете, които биха дошли заради нас.
Марио, клавири
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.09.2008 18:14:27 отговори + 0 0
Крайчовски, Лазаров, Симеонов (а.к.а. Кирката)... аман. Бандите трябва да спрат да се занимавят със смешници под предлога че "нямало поле за изява". Който иска, свири. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 13.09.2008 17:58:41 отговори + 0 0
Де да беше само от общината .. не забравяй спонсорите,които цакят яко кинти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

batepetar 12.09.2008 21:11:09 отговори + 0 0
Крайчовски-смешник,как не го е срам да рекетира младите групи?!
А взима кинти от общината!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 12.09.2008 17:06:41 отговори + 0 0
браво!!! крайчовски май взима пари от младите банди за участие, което е много много гадно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 15:15:24 отговори + 0 0
Крайчовски и Юзбашията са от един дол дренки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 12.09.2008 15:14:12 отговори + 0 0
Крайчовски,баце,я ако си поне малко мъж,кажи с ръка на сърцето,дори и пред огледалото 'не съм прецакал повече от 20 групи на 'Цвете за Гошо''.Сигурен съм,че няма да можеш,защото това не е вярно. Лично аз познавам 3-4.За щастие номерът ти не мина при мен.Нормален човек би се засрамил от себе си - да използва такова събитие за лични облаги за сметка на хора,които си обединил под обща кауза.Обръщам се към всички млади групи,които не са свирили,а имат желание да свирят на този фестивал - не се качвайте на сцента преди да са ви дали парите,за които сте се договорили !! Не се притеснявайте да откажете,това не е единствената сцена за изява в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

New Age Messiah 12.09.2008 14:57:17 отговори + 0 0
Стига бе хора,не мога да ви разбера.Не ви ли омръзна да се тровите с глупости.Все едно не знаете Крайчовски и компания от какво се издържат. Прецакването на млади музиканти си е вече техен бизнес. Докато има такива червеи в българската музикална индустрия няма как да изкараме добра млада група. Хора като Крайчовски и Юзбашията тотално задушават българската сцена и я превръщат в една голяма пумийна яма,от която се облагодетелстват една шепа дъртаци,на които времето отдавна е отминало.Нека всеки,който е пострадал от тези плазмодии да пише за тях по форуми,блогове,сайтове като този,защото най-лошото е,че има хора,които дори не са чували за тези неща.Първата стъпка за някаква промяна е създаването на обществено мнение по въпроса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вини Пух 12.09.2008 12:36:54 отговори + 0 0
Позволявам си да говоря, защото имам личен опит с някой от гореспоменатите люде.
Подобно рекетьорско отношение към младите музиканти е меко казано срамно. Не може някои да плащат наем за барабаните а други да си пииват "харабийската" с парите от въпросния "наем". И вместо старите музиканти да лежат на лаврите от преди 10 15 години, по-добре да дадат възможност на младите групи да се изявят. Така или иначе българската сцена е под всякаква критика!
С цялото ми уважение към ФСБ и Уикеда...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


boodoom children 12.09.2008 11:15:15 отговори + 0 0
Браво само така трябва да се покаже че , не може да се сфири без пари и да се исат пари от бандите за за участват.Това завинаги трябва да бъде спряно , за да може да се развиват българските банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 12.09.2008 11:11:03 отговори + 0 0
Колкото и да обичам музиката на ФСБ, не мога да скрия отвращението си от лекето Ивайло Крайчовски. Не веднъж съм бил свидетел на крайно арогантното му поведение. Някои хора просто си мислят, че целият свят им е длъжен, щото видиш ли те са от "старата генерация".
Евала на RAMPART, подкрепям на 100% решението им!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.09.2008 10:44:21 отговори + 0 0
Браво RAMPART!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Communist SCUM 12.09.2008 09:37:39 отговори + 0 0
Точно така, явно дирекция "Музика" продължава да функционира и г-н Крайчовски, басист на небезизвестните ФСБ, гледа не само да не плати, но и да изкара някое леФче от младите музиканти in a true communist fashion. Бойкотирайте това обидно за времето, в което живеем, "музикално" събитие. Някои хора просто не могат да се ориентират в ситуацията и се имат за богове и радетели на МУЗИКАТА в България. Плюя на такива като тях, в случая Крайчовски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичко Грузи 12.09.2008 07:50:49 отговори + 0 0
Хм,явно положението от преди 15сетина години не се е променило.И тогава искаха да си плащаме за да свирим някъде,а да не говорим за хонорари.Такова е положението и днес явно.Rampart за пръв път ги чувам като име ,но браво на тях,че са отказали да свирят при тези "условия".CHEERS Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".