RAMPART подписаха с германски лейбъл

15 яну 2016, 11:38 ч. 922 / 6 5
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

След известно забавяне, причинено от обстоятелства извън групата, българската хеви метъл формация подписа договор за тиражирането на новия си албум „Codex Metalum“ с германския лейбъл Iron Shield Records. Изданието ще се появи в дистрибуторската мрежа на Pure Steel Records на 18 март изцяло в digi-pack формат. От групата са готови да обявят и бонус трака, който е кавър на BLIND GUARDIAN – песента „Majesty“. Албумът е ремастериран от Arne Lakenmacher (AMON AMARTH, CANIBAL CORPSE, DORO, GAMMA RAY, KREATOR, MANOWAR, PRIMAL FEAR, NEVERMORE, STORMWARRIOR и много други) в High Gain Studios (Хамбург, Германия).

Припомняме, че обложката на албума е дело на художника Стефан Вълканов. Вътрешното оформление на книжката от 12 страници пресъздава стилистично комбинация от средновековен латински манускрипт и компоненти от ранни печатарски техники, като включва графики на Леонардо да Винчи и литографии с изображения от артуърка на албума. Идеята е томчето да внуши непреходната ценностна система, според която твори групата. Реализацията му е дело на Rock Thrashler.

“Новата ни творба не е концептуална, като предишното ни англоезично издание. Песните разкриват отделни страни от нашата философия и са композирани в различни подстилови рамки на хеви метъла. Това е най-разнообразният ни албум до сега“, заявяват още от RAMPART.

 

colage-da-vinc-rampart

още за:

Rampart


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nalazator Project 17.01.2016 12:02:35 отговори + 2 0
Тия немци щом са избрали Рампарт, значи всека родна банда може да бъде издадена от тех - аре, налазваме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pe6kars 15.01.2016 22:21:22 отговори + 2 1
Добре е.
Успех.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 15.01.2016 15:03:23 отговори + 11 3
Обложката е трагична. Сигурен съм, че и самия албум също. Но въпреки това мога да поздравя групата за това, че бачкат, че развиват кариерата си и, че въпреки че съвсем не са кой знае какво музикално са оставили доста по-кадърни музиканти да им завиждат. А това, че е възможно някой да си купи подобен албум през 2016та никога няма да спре да ме озадачава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 15.01.2016 13:58:53 отговори + 11 3
И си Universal да подпишат, като не стават за нищо - кел файда... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

микро-макро 15.01.2016 11:51:25 отговори + 4 4
Ми да подписват, преди ислямците тотално да превземат там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".