RAMPART правят клубна обиколка на Балканите

11 фев 2015, 20:06 ч. 596 / 6 2
пред./следв.

   След участиeто си на 7 февруари в клуб "Eight Ball" в Солун, Гърция, като съпорт на германците SCANNER, с подкрепата на "Wacken Foundation", RAMPART продължават клубната си обиколка, на която представят албумите си "Завера" и "Codex Metalum".

   Потвърдените до момента дати в страната са:

20 февруари - клуб "Harley Davidson", Плевен
21 февруари - клуб "Disorder", Свищов
27 февруари - рок бар "Insight", Хасково
28 февруари - Център за сценични изкуства "Stage 51", Пловдив.

   Клубната обиколка на RAMPART включва и участия в Турция, Сърбия и Гърция:

26 февруари - клуб "The Shaft", Истанбул
14 март - "Omladinski Kulturni Centar", Пирот
15 март - T.B.A., Ниш
25 април - рок бар "Valhalla", Комотини

   На 20 февруари в Плевен, в подкрепа на концерта на RAMPART, специален домакински гиг ще изнесат и прогресив метълите от FAT WHITE CHIEFS. На 28 февруари в Пловдив съпорт на софийската хеви метъл група ще бъдат младите траш надежди INFLICT. За гостуванията си RAMPART са подготвили над два часа авторски репертоар от всичките си издания с акцент върху албумите "Завера" и "Codex Metalum". Скоро ще бъдат оповестени още дати от клубната обиколка.

 

още за:

Rampart


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


geregrave 12.02.2015 18:57:13 отговори + 1 0
Айде пак няма Стара Загора. Абе що така се случва, че все ни заобикалят. Аномалии се интересува имаме ново музикално заведение Muziqato Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rampart 12.02.2015 21:00:51 + 4 0
Задължително ще дойдем и в Стара Загора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".