RAMPART представят нов албум и DVD с концерт в София на 3 юли

23 юни 2021, 06:32 ч. 747 / 5 5
пред./следв.

   На 3 юли, събота, в столичния клуб "Live & Loud" родната хеви метъл група RAMPART ще направи представяне на новия си албум "WWII: Memories for the Future", който излиза чрез "Sleaszy Rider Records". Дискът ще може да бъде намерен на място в стандартно и в специално издание, съдържащо бонус DVD-то "Live at Wacken".

   Гости на събитието ще бъдат прогресив ветераните от Плевен FAT WHITE CHIEFS, както и столичните групи STORM и HARD COMPANY. Началото на събитието е в 20:30 ч., входът ще струва 10 лв. Ето и постера:

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Криейтър Роктрашлърски 25.06.2021 13:23:33 отговори + 1 2
Речник Обосновки,това е моя реплика,трябваше аз да я кажа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 24.06.2021 06:56:32 отговори + 2 4
Плаката е чудесия ахахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Речник Обосновски 24.06.2021 13:45:40 + 3 0
"Плакатът..." ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 24.06.2021 23:22:43 + 1 2
А бе сета във бързането е писано важното е че си ме разбрал какво искам да кажа да же логото на хангара и на рока е със черен фонт отделно обаче текстовете се добавани със Ipiccy мега тъпотия но нека да видим на живо какво ще стане че последният концерт им беше мизерия във Адамса но здраве и живот
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Речник Обосновски 25.06.2021 22:45:14 + 0 0
Виждам сеТа, че и ти си разбрал плаката в(ЪВ) бързането... За разлика от онзи за Адамса... Поне няма несъществуващ издател да им забрани да свирят песните си... ахахахахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".