RAMPART с два концерта в Сърбия

12 мар 2015, 15:22 ч. 609 / 7 6
пред./следв.

   "United Opus of Apocalypse and Staging Tour" на RAMPART преминава тази седмица през Сърбия. Най-големият регионален новинарски сайт "Juzne Vesti" и рок медията от Ниш "Balkanrock" оценяват провеждането на концертите като значими културни събития.

   Младежкият културен дом в Пирот ще посрещне българите в събота – 14 март. Специални гости на събитието са местните ветерани от група LEGACY, които след реформирането си през 2013 г. продължават да поддържат хеви метъл активността в региона. На следващата вечер RAMPART ще са на сцената на клуб "Blackstage" в Ниш, заедно с младежите от CHROMATIC. И двете събития започват в 21:00 ч. и предлагат тричасови лайв изпълнения.

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бакьо 13.03.2015 21:12:14 отговори + 4 3
Не съм фен на групата и нямам навика да пиша тук, но не се сдържам този път, като виждам поредния "хейтър". Cronos, просто погледни "свързаните новини", после се обаждай. Ловиш се за единия Пирот... Вие "хейтърите" трябва да си направите гилдия, според мен и да се събирате да си плюете един на друг в устичките. Е така, колкото да не изгубите тренинг... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 13.03.2015 21:33:04 + 0 7
Свързаните новини са и за концерти в Плевен, азиатски истамбул и подгрявка в Солун. ВЕЛИКО! Както казвах преди - както бай Ганьо се хвалеше че е обиколил цяла Европа.
"Хейтър" е най-кифленската и мозъчно блокирала дума. И за да отговоря на нивото ти - спри да ме "хейтиш"!!
И за да кажа нещо хубаво - групата не е лоша - певицата е, както са и всички коментари в ютуб, и най-дразни огромното и незаслужено внимание което им се отделя!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лавър 14.03.2015 09:40:23 + 2 0
Кронинка, ти си на всяка манджа мерудията? Това е група, свирила между Англия и Беларус... Като тръгне информация за летните им участия ти препоръчвам да си вземеш главоизтръпващи хапчета, за да не се покрусиш до отчаяние!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 13.03.2015 10:11:18 отговори + 9 6
Нещо ви е яд, а? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 13.03.2015 16:21:08 + 1 6
Как ме е яд, че са покорили Пирот, "град" с население 40 000 по-близо до София от Перник! Такива успехи!
Ако Рампарт направят концерт в Рокит werock сигурно ще избухне. Поне 18 новини по случая в най-малки детайло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hansen 13.03.2015 00:58:29 отговори + 12 10
Където и да отидат, бездарниците си остават такива ! Мумията си е повярвала твърде много ! )))

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".