RAMPART с концерт в Айндховен и на френския "Rising Fest II"

1 сеп 2012, 08:56 ч. 293 / 5 9
пред./следв.
Есенната част на турнето на RAMPART "War Behest 2012", в подкрепа на новия албум на групата, традиционно ще уважи първо българските метъл фенове. Стартът ще бъде даден на на 21 септември в бар-клуб "Adams" в София. Началният час е 22:00 ч., а входът е 5 лв. Концертът ще бъде открит от млада и многообещаваща банда, чието име ще бъде обявено скоро. На място ще могат да бъдат намерени и новите издания на RAMPART "A Tale To Cold" и "War Behest". На 29 септември RAMPART ще представят авторската си музика в превърналия се в легенда за метъла клуб "Dynamo" в Айндховен, Холандия, по покана на "Dynamo Metal" и "Mario's Metal ManiaЧ. Редица от големите имена на тежката сцена редовно свирят на това място. Оттам през ноември стартира и европейското турне на TESTAMENT. Българската банда ще бъде подгрята от наскоро подписалите с "Inferno Records" французи ELVENSTORM, които ще представят дебюта си "Of War and Rage". На следващия ден Дижон, Франция, ще бъде взривен от "Rising Fest II", където освен редица хеви метъл групи на домакините, ще се изявят RAMPART и германците WIZARD.
rising fest 2

още за:

Rampart


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Весо 3.09.2012 10:34:59 отговори + 0 0
Анонимния явно има си някакъв личен проблем, освен, че е и малко глух Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.09.2012 10:09:13 отговори + 0 0
то проблема да беше само фалшивото пеене! и езика на който пеят не се разбира точно какъв е, да не говорим пък за скучните архаични композиции. иначе да се изявяват щом могат - свят широк, маймуни много, има място за всички Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Весо 3.09.2012 09:17:00 отговори + 0 0
Комплексари и несъгласни винаги ще има... особено като става въпрос за пробиваща българска група. А Рампарт наистина имат успехи в тази насока. Мария, освен доста "почитатели", има много специфичен глас и особен тембър (което е отличителна черта на бандата), но не фалшивее. Слушах новия албум, бях на два техни концерта - и на живо кърти мифки не само с гласище, но и с визия!!! Успех на цялата банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

До анонимния пичага: 3.09.2012 08:16:47 отговори + 0 0
Що за ограничен трябва да си за да излееш комплекса си на едната мозъчна гънка,при положение,че групата няколко пъти излиза да свири по фестове в Европа?Като ти е фалшива да те питам дали си ходил скоро на техен концерт да чуеш дали нещо не се е променило в тази група?Защо като е фалшив вокала се класират за чуждестранни изяви,а?
Чеши си клавиатурата,ама поне следи новостите и на живо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 2.09.2012 12:21:31 отговори + 0 0
Успех на групата.Дано все повече български банди вземат участия по западни фестивали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Exodus 1.09.2012 11:29:47 отговори + 0 0
Браво, Марийке! И браво, банда! Продължавайте все напред. Мачкайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НезадоволенЧичо 1.09.2012 11:22:48 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-09-01 10:32:49
само да не фалшивееше толко Марийчето

Хубаво ли беше на почивката? Притесних се да не си се удавил, слава на Шри!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 1.09.2012 10:38:46 отговори + 0 0
Браво на бандата! Е, фалшивее Марийка, но пък си уреждат участия на запад, което е огроемен успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.09.2012 10:32:49 отговори + 0 0
само да не фалшивееше толко Марийчето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".