RAMPART с нов албум и шанс за участие в "Sweden Rock Festival"

17 яну 2017, 10:36 ч. 1100 / 7 5
пред./следв.

   RAMPART финализират записите за предстоящия си нов албум в столичното "Zero Project Studio". Изданието ще носи заглавието "WWII: Memories for the Future". Тематичната линия на текстовете обхваща малко известни факти от Втората световна война, като някои са пряко свързани с България. Албумът ще съдържа 11 парчета и ще излезе през тази година. Повече подробности ще бъдат оповестени на по-късен етап.

   След скандинавското си турне през 2016-а, като съпорт на DIRKSCHNEIDER и ANVIL, сега RAMPART са една от избраните 135 групи (от над 900), които се състезават за шанса да свирят на фестивала "Sweden Rock 2017". Другата българска група в селекцията е METALWINGS. Можете да подкрепите българските банди за участие във фестивала тук:
   http://swedenrock.com/en/festival/artists/band-competition-2017.

   Гласуването ще продължи до 27 януари. Правилата позволяват да се гласува по два пъти на ден от един IP-адрес. Сред потвърдените имена на фестивала тази година са: SCORPIONS, AEROSMITH, IN FLAMES, RUNNING WILD, VENOM, CANDLEMASS, GRAVE DIGGER, PRIMAL FEAR, WARLOCK, RHAPSODY и много други.

 

още за:

Rampart


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


};-( 26.01.2017 14:40:58 отговори + 0 2
Тези Rampart, Гранулом и други подобни групи са много амбициозни, обаче само амбиция не е достатъчна.
Не бих искал подобна група да ни представлява където и да било, защото олицетворяват Онзи манталитет... от който всеки малко по-интелигентен човек би искал да се дистанцира.
Бих ги посъветвал, защото не е приятно да четеш подобни неща за себе си, да приемат критиката.
Тя не е неоснователна.
Ще се поинтересувам от тези Metalwings, но трябва да призная, че още със заглавието си дават заявка да попаднат в по-горе дискутираната категория.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ломоносов 17.01.2017 20:07:59 отговори + 6 7
Metalwings трябва да благодарят, че Rampart са ги споменали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пепеляшка 17.01.2017 11:50:47 отговори + 3 9
А защо Metalwings се споменават някак си между другото в новината? Иначе успех и на двете групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 17.01.2017 12:29:25 + 7 13
Е те доста ни спамят с тези, явно му е присърце на някого. A Metalwings имат видео с 5млн гледания, сягаш валидни и не звучат като да имат лоботомия, можеше вярно за тях да е новината. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умник 17.01.2017 18:22:59 + 8 7
МалУмници - новината си е за Рампарт и новия им албум. Можеше даже и да не се спомене другата група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".