RAMPART ще бъдат специални гости на SCANNER в Солун

9 яну 2015, 08:21 ч. 761 / 7 6
пред./следв.

   Българската група RAMPART е избрана за съпорт за концерта на германските спийд пауър метъл ветерани SCANNER на 7 февруари в клуб "EightBall" в Солун, Гърция. Реформираният състав на SCANNER, освен специален сетлист от първите си четири албума, ще представи и песните от дългоочакваното си ново издание "The Judgement", което излиза на 23 януари чрез "Massacre Records". Предстои оповестяването и на другите групи, които ще подгреят шоуто.

   "United Opus Of Apocalypse and Staging Tour" е името, под което RAMPART стартират европейската си обиколка с подкрепата на "Wacken Foundation". В рамките на това турне ще бъде осъществена и национална клубна обиколка, на която ще бъдат представени два албума -  предстоящият да излезе "Codex Metalum" и неподкрепеният до този момент от турне български албум "Завера". Групата скоро ще обяви още дати в страната и в няколко европейски държави.

 

още за:

RampartScanner


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metalizer 6.02.2015 11:31:12 отговори + 0 0
Една скромна група от 40 български метъли утре (07.02.2015 г.) организирано се отправяме към Солун, за да подкрепим сънародниците си от Rampart и да чуем хеви метъл гигантите Scanner. Наздраве ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 10.01.2015 11:30:40 отговори + 2 0
Колкото и да не харесвам музиката на рампарт, не мога да не отрека, че са една от наистина малкото български банди, които явно имат и някакъв успех зад граница. И естествено, че ще е пълно със завистници. И естествено, че една камара български банди ще кандидатстват и те. Което е хубаво и ако още някой получи пари, ще дължи благодарност и на рампарт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 9.01.2015 08:56:09 отговори + 5 2
На мен ми е много чудно колко български банди са се свързали с въпросната фондация, след като се разбра, че спонсорират Рампарт...
Няма ли кой журналист да им пише едно мейлче
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Несмит 9.01.2015 08:59:55 + 1 2
Явно толкова завиждаш, че даже не можеш да кажеш нещо свързано Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 9.01.2015 09:28:17 + 0 0
Чудесна логика, Несмит браво, страхотен сте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 9.01.2015 09:30:08 + 7 0
Няма лошо да са се свързали. Колкото повече, толкова по-добре. Но то само със „свързване“ не става!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".