RAMPART ще участват на чешкия фестивал "Ostrava v Plamenech"

6 дек 2017, 20:30 ч. 701 / 7 2
пред./следв.

   Фестивалът "Ostrava v Plamenech" се провежда за пета година и е сцена за изява на традиционните хеви метъл групи от Чехия и големи имена от световната сцена. Наред с хедлайнърите, които през 2018 г. ще бъдат KREATOR и SAXON в подбора за 2018 г. попадат и RAMPART. Родната банда е потвърдила участието си на събитието, което ще се проведе на 3 и 4 август в Острава.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Величко 7.12.2017 15:01:07 отговори + 5 0
Монтаж е разбира се! Няма как на истинска планина да пише Рампарт с червени букви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хмм 7.12.2017 08:42:30 отговори + 2 2
Снимката монтаж ли е или от истинска планина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".