RATT работят по нов албум и предприемат турне

14 дек 2016, 16:15 ч. 626 / 8 1
пред./следв.

   На Фейсбук-страницана на вокалиста Stephen Pearcy може да се прочете съобщение, че RATT вече пишат и записват песни за нов албум. Все още не са известни подробности, както и кога може да се очаква творбата.

   Както вече ви съобщихме, наскоро тримата членове от класическия състав на групата - Stephen Pearcy, Juan Croucier и Warren DeMartini - спечелиха дело за правата върху името на RATT

   През 2017 г. бандата ще предприеме турне, озаглавено "Back for More". Както се разбира от плаката за обиколката, който може да видите по-долу, Pearcy, Croucier и DeMartini ще бъдат придружени от бившият китарист на QUIET RIOT Carlos Cavazo, който участва в последния албум на RATT от 2010 г.

 

ratt-tour-2017



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Exciter 15.12.2016 20:53:59 отговори + 2 0
Най-сетне хубава новина за феновете на тази велика група (като мен) ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".