Ray Alder и Jim Matheos създават проекта NORTH SEA ECHOES, вижте лирик-видеото "Open Book"

12 яну 2024, 08:32 ч. 477 / 31 2
пред./следв.

   Вокалистът и китаристът на FATES WARNING Ray Alder и Jim Matheos създадоха нов музикален проект, наречен NORTH SEA ECHOES.

   Дебютният албум на формацията "Really Good Terrible Things" ще излезе на 23 февруари чрез "Metal Blade Records". По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официално лирик-видео към първия сингъл. Парчето се казва "Open Book". Траклист:

01. Open Book
02. Flowers In Decay
03. Unmoved
04. Throwing Stones
05. Empty
06. The Mission
07. Where I'm From
08. We Move Around The Sun
09. Touch The Sky
10. No Maps

 

north sea echoes 2024 - really good terrible things

north sea echoes



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 12.01.2024 12:57:59 отговори + 0 0
Почти не съм слушал Fates warning, но тази песен е много добра. Само не разбирам какъв е смисъла основния композитор, както и вокалът на една група, да си правят отделен свой проект, а не е направо за основната група? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 12.01.2024 14:28:13 + 0 0
На мен са ми една от любимите групи, но аз това се чудех. За мен това си е албум на Fates Warning, както и албумите на Arch/Matheos. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".