Разберете от "Фрактура" с кои групи е било преговаряно за "Loud Festival"

18 май 2012, 11:22 ч. 221 / 7 4
пред./следв.
На 20 май ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на ARCH ENEMY, PRONG, THE CULT и KATAKLYSM. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застане Мартин Стоянов от "Loud Concerts", който ще разкрие всички подробности около предстоящия "Loud Festival 2012" и ще сподели с кои други банди, освен обявените, са водени преговори. Ще бъде излъчено интервю с Dez Fafara от DEVILDRIVER, в което той разказва защо формулата "секс, наркотици и рокендрол" не работи, каква е тежката цена да бъде постоянно на турне и защо йогата е променила живота му. Ще присъстват и две песни от шоуто на BRAINSTORM в София. Освен това, ще бъде припомнено какво каза Tom Araya от SLAYER за родните фенове. Клипове и концертни песни на на LACUNA COIL, MESHUGGAH, SONATA ARCTICA, MINISTRY, SYMPHONY X, BON JOVI и EPICA също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете: myspace.com/frakturashow и "Фрактура" във "Facebook".
Васко Катинчаров, Arch Enemy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 21.05.2012 01:04:00 отговори + 0 0
Бахму кво каза организатора в фрактура. бандите които също е трябвало да бъдат за феста са били devildriver, machine head, testament и trivium. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.05.2012 10:56:51 отговори + 0 0
Йоко и Боно - как м е яд, че Лауд не ги докараха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2012 21:56:37 отговори + 0 0
machine head дано да дойдат догодина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dez 18.05.2012 20:24:59 отговори + 0 0
fracture! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".