Разгледайте "gydget" на новото DVD на MANOWAR

8 ное 2008, 08:07 ч. 231 / 2 11
пред./следв.
По-долу може да разгледате т. нар. "gydget" на предстоящото, поредно DVD на MANOWAR "Magic Circle Festival Volume II". Пълните подробности за него сме ви съобщавали текущо, официалната премиера на диска е насрочена за 27 ноември.

Banner 2 Banner 1 go!

още за:

Manowar


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Sir_J 18.11.2008 14:04:13 отговори + 0 0
Ако 5 часовият беше в Германия, а тук бяха свирили "само" 2 тъпите позьори щяхта да пишете, че са отбили номера тук. Как може да има такива идиоти не мога да проумея просто. А за ДВД-то: ще си го купя със сигурност, защото знам че Manowar и качество са синоними!

Хейл
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 10.11.2008 09:41:13 отговори + 0 0
За тазгодишния им концерт имам чувството, че можеха да откарат до сутринта. Тия хора наистина нямат умора!!! Аз самият бях каталясал накрая и едвам се довлякох до квартирата си, а уж се имам за кораво добиче :-D !!! Когато подхванаха "The crown and the ring", още не можех да повярвам, че го чувам със собствените си уши. Хвала им на копелетата за всичко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 9.11.2008 15:15:56 отговори + 0 0
Действително е това, което казва Bumblebee. Немците само дето не ни се кланяха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EnergY 9.11.2008 10:35:51 отговори + 0 0
Евала пич, и аз така викам. Какъв беше проблема? Без да съм фен до смърт на Менуор, се изкефих до смърт на 5-те часа! Защо не, ако беше? Супер много хора, при това уж фенове били, все ми разправят как било тъпо. Хубаво е че в чужбина ни завиждат. И аз бих завиждал, и аз бих искал да съм там, ако не бях. Не бях на първия и не можеше да си позволя да изпусна втория, и го харесах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 8.11.2008 23:22:45 отговори + 0 0
Да, нашето знаме е най-отпред и имаше много повече български знамена, отколкото се вижда на това видео-аз бях един от хората със знамена отпред. И на въпроса за ненужно дългия концерт ще спомена че всички (много хора) с които говорихме в Германия умряха от завист за 5-часовия концерт и се скъсаха да ни разпитват за него...ама ние българите сме мрънкала и все сме недоволни - някой като свири по-малко "ама що толкова малко свириха", като свирят повече "ама кому беше нужно"...мрън-мрън-мрън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.11.2008 19:52:59 отговори + 0 0
НАЙ-ГОЛЕМИТЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 8.11.2008 17:12:00 отговори + 0 0
Не знам, аз лично не се чувствам разочарован. ДВД-тата са по желание на феновете. Аз като фен се кефя на всяко ново ДВД, защото всяко има по нещо, с което ме кара да га купя. Earthshaker-ското събира старите членове, миналогодишното имаше кадри от тук, тази година ще е с песни, които не са правени никога преди. И по-добре да има често ДВД-та отколкото 1 и то калпаво - като например The Sting на друга моя любима група WASP (малко публика, технически проблеми и на моменти кофти пеене). Знам че като си купя продукт на Manowar получавам качество.
HAIL!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellfire 8.11.2008 17:09:27 отговори + 0 0
Ама Българското знаме не е ли най-отпред а ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nikki 8.11.2008 16:51:44 отговори + 0 0
Леле, колко са уникални.........просто нямам думи. СМЕШНИЦИ. Самозабравиха се с тези пошли ДВД-та и малоумно дълги концерти. Дори започнаха да разочароват и феновете си. За съжаление аз съм поредния разочарован фен на тази ВЕЛИКА в миналото геупа. Дано спрат с тези тъпотии и да направят нещо поне толкова хубаво,колкото беше 88 или 92 или дори 96 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 8.11.2008 14:10:57 отговори + 0 0
Велики са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Arcturus 8.11.2008 14:09:24 отговори + 0 0
лелеее...на тия не им омръзна...как бълват само Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".