Разгледайте снимки на PERO DEFFORMERO и ОБРАТЕН ЕФЕКТ от шоуто им в София на 11 май

12 май 2024, 14:28 ч. 747 / 27 4
пред./следв.

   В наситения за най-различни музикални вкусове месец май вчера се състоя поредното гостуване на сръбската "турбо-фолк хеви метъл" група PERO DEFFORMERO у нас.

   От българска страна на събитието участваха възродените ОБРАТЕН ЕФЕКТ. Лайвът се случи в клуб "Joy Station" в Студентски град, София и бе организиран от "BGTSC". В галериите ни може да разгледате снимки от концерта на PERO DEFFORMERO и ОБРАТЕН ЕФЕКТ в столицата на 11 май. Автор на кадрите е Силвия Илиева.

 

обратен ефект концерт

обратен ефект концерт

pero defformero

pero defformero

pero defformero



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пенка 13.05.2024 19:51:54 отговори + 14 2
ОЕ пък са наи-тъпата група в БГ, с музика крадена от Еминем, Шакира, Рики Мартин, и тъпи регета ! контингента от хора които им ходят на концертите са скапани нормита, нямащи нищо общо с тази култура !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Markoni 13.05.2024 11:59:29 отговори + 7 12
Хе, хе, Джой Стейшънът беше пълен, но май никой не смее да признае, че е бил там. Беше яка сеч, но така или иначе никой, който не е бил свидетел, няма да повярва как забиват тези младежи. Отдавна не съм виждал и подобно пого и мошпитове. Бях в периферията и не участвах активно, и пак имам синини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 12.05.2024 19:00:43 отговори + 17 2
Турбо хеви метъл чалга Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шарко 12.05.2024 16:31:16 отговори + 20 2
чалга! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".