Разгледайте снимки от концерта на CINDERELLA и MR. BIG

18 юни 2011, 21:35 ч. 447 / 6 1
пред./следв.
"Последният учебен ден" 15 юни вече отмина. През него ни гостуваха CINDERELLA и MR. BIG за уникален по рода си кохедлайнинг концерт, а от "Metal Katehizis" положихме доста усилия за уникалното отразяване, което правим - нееднократни включвания от мястото на събитието, написване на подробен репортаж в малките часове на нощта, както и качване на фотогалерия по същото време. Този път, по изключение, се забавихме с последното около три дни. Но това не е толкова важно, за сметка на коментара, който се появи на най-големия фен Facebook-профил на MR. BIG от името на авторите на страницата още на сутринта след шоуто им в столицата. Ето какво гласи той:

   Хубаво концертно ревю (на български език) от нашите приятели "Metal Katehizis" тук: http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=19157. Погрижете се да следите "Metal Katehizis", защото те ще имат фантастични снимки от шоуто, когато публикуват галерията си! Те никога не разочароват.

   И ние ви обичаме! :-) Дали защото отразихме плътно и предишното гостуване на MR. BIG в България, и двете самостоятелни шоута на Paul Gilbert (в Пловдив и в София), дали защото някак са разбрали кой е Номер 1 сред българските рок/метъл сайтове, дали сме се харесали чрез проста емпатия или пък всичко наведнъж, не знаем :-))) Но няма и чак такова значение :-)) Забавихме се с три дни, но вече предлагаме на читателите си над 80 фотоса от концерта CINDERELLA и MR. BIG. Следвайте връзките по-долу, за да ги разгледате:
Снимки на MR. BIG
Снимки на CINDERELLA



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BeerMe 19.06.2011 15:16:49 отговори + 0 0
Хубавци! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".