Разрушиха клуба, в който бе убит Dimebag Darrell

8 дек 2021, 08:34 ч. 1157 / 5 1
пред./следв.

   Печално известният клуб "Alrosa Villa", в който преди точно 17 години бе застрелян китаристът на PANTERA и DAMAGEPLAN "Dimebag" Darrell Abbott, вече не съществува. Сградата е била разрушена до основи, като на нейно място ще бъде построен малък комплекс с жилищни апартаменти.

   От създаването на клуба през 1974 г. там са свирили групи като SLIPKNOT, KORN, QUIET RIOT, BUCKCHERRY и мн. др. По проект на мястото ще бъдат издигнати три четириетажни сгради с апартаменти с една, две, три или четири спални.

   Преди точно 17 години, на 8 декември 2004 г., легендарният музикант загина от ръката от 25-годишния бивш морски пехотинец Nathan Gale. Убити са и още трима души преди нападателят да бъде ликвидиран от полицай, отзовал се на сигнала за стрелбата.





Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Митьо Пищова 9.12.2021 17:39:59 отговори + 0 2
************ на държавата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".