REBELLION разкриха името на новия си албум, правят кавър на GRAVE DIGGER

9 апр 2009, 15:39 ч. 287 / 8 3
пред./следв.
REBELLION - групата, в която участват бившите "Гробокопачи" Uwe Lulis (китара) и Tomi Gottlich (бас), ще издаде новия и последен от викингската си трилогия албум на 24 юли. Неговото заглавие е "Arise: From Ragnarok to Ginnungagap - The History Of The Vikings Volume III". През май ще се появи и EP, съставено от четири песни - две парчета от албума, един бонус трак и кавър на GRAVE DIGGER-оравата "Rebellion (The Clans Are Marching". Същевременно REBELLION работят и по DVD, което ще обхване последните 8 години от историята на бандата. Видеодискът може да се очаква през есента.

още за:

Rebellion


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


digger 11.04.2009 09:06:11 отговори + 0 0
ех,ако дойдат и у нас на концерт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вики Викинга 10.04.2009 10:58:53 отговори + 0 0
Ей , най-накрая да го изтипосат тоз пусти албум , дет го чекаме вече 2 години . Викинги , рулирвайте ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.04.2009 23:14:59 отговори + 0 0
Страхотно! Наистина здрава група. Страшно се радвам, че пак ще чуем нещо ново от тях, че за известно време се позагубиха. Пък, ако ни огрее и с концерт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".