REDEMPTION представят лирик-видео към заглавното парче от новия си албум "I Am the Storm"

11 дек 2022, 08:58 ч. 610 / 43 3
пред./следв.

   Прогресив метъл бандата от Лос Анджелис REDEMPTION, в която участват китаристът/клавирист Nick van Dyk и фронтменът на EVERGREY Tom Englund, ще издаде новия си студиен албум "I Am the Storm" през март "AFM Records".

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн официалното лирик-видео към заглавната песен. От групата коментират за парчето:

В живота на човек има много неща, сред които непрекъснат поток от предизвикателства и възможности. Ние избираме дали да ги посрещнем с ентусиазъм или безразличие, със съпротива или примирение. Понякога избираме своите битки, като знаем кога да упорстваме и кога да се предадем. Но важното е, че всяко човешко същество е личност, изпълнена с достойнство и способност да бъде създател на своята история. Тази песен е за упоритостта и смелостта да се изправиш срещу препятствията.

 

evergrey

още за:

Redemption


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 11.12.2022 17:25:00 отговори + 5 0
Нещо, всички парчета ми са еднакви, откакто Tom Englund се присъедини към Redemption. Все едно слушам едни по-технични Evergrey.
Ray Alder беше душата на Redemption. Много изгубиха от раздялата с него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RavenWing 11.12.2022 21:07:01 + 4 0
Съгласен съм до голяма степен, и аз имам такова чувство. Много любима група, която открих с "The Fullness of Time" албума и едни от най-силните прог албуми въобще са техни, поне за мен. Том е отличен вокалист, и върши добра работа тук, но без Рей просто не е същата група за мен - изгуби се някак магията и емоцията в музиката им. Но очаквам албума догодина с голям интерес, да видим как ще е.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 12.12.2022 06:49:21 + 0 1
Точно! Дано се върне. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".