Редки записи на David Bowie излизат на винил през април

1 мар 2018, 11:37 ч. 706 / 4 0
пред./следв.

   На 21 април, когато се отбелязва "Record Store Day", ще излязат няколко редки/неиздавани записи на легендарния David Bowie.

   Концертният "Welcome to the Blackout (Live London '78)" ще бъде издаден на троен винил и ще включва материал, записан в Лондон по време на турнето на музиканта "Isolar II"

   12-инчовият сингъл "Let's Dance" ще представя първата "пълнометражна" версия на хита, както негово рядко лайв изпълнение като Б-страна. 

   Третото издание е "Bowie Now" - промо LP от 1977 г., което е било разпространявано само в САЩ и съдържа песни от "Heroes" и "Low" - ще се появи за първи път в търговската мрежа с изцяло обновен артуърк.

 

още за:

David Bowie


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".