REFUGE с бивши и настоящи членове на RAGE изадават първия си албум през юни

31 мар 2018, 19:44 ч. 1781 / 8 3
пред./следв.

   REFUGE - проектът с музиканти от един от ранните състави на RAGE (Peavy Wagner, Manni Schmidt и Christos Efthimiadis) - ще издаде първия си дългосвирещ албум на 8 юни. Творбата ще носи заглавието "Solitary Men". По-долу може да видите обложката. Скоро ще излезе и първия сингъл от диска и ще бъдат разпространени още подробности.

 

 

Благодарности на: Pit_Lord

още за:

Refuge


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 31.03.2018 21:10:54 отговори + 14 4
Защо е тази отделна група? Можеше Peavy просто да ги вземе тия двамата в RAGE и да си издадат албума под името RAGE. Групата не е променила кой зане колко стила си, та да има отделна група в стил "стария" RAGE. Иначе албума Trapped!, с тези тримата е най-добрият за мен на RAGE. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

сигурно 31.03.2018 21:40:00 + 7 10
защото не е те е питал тебе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 31.03.2018 22:45:53 + 8 2
Абе, *************, това ли измисли *************? Въпроса ми е много точен, защото Пешо си е шеф на групата и затова ми е чудно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".