R.E.M. преиздават "Green", вижте какво ще включва специалното издание

28 мар 2013, 15:20 ч. 181 / 4 0
пред./следв.
R.E.M. постигат глобален успех през 1988 г. с издаването на "Green", шести студиен албум за квартета от Атънс, щата Джорджия и първи за "Warner Bros. Records", който ще бъде и лейбълът на бандата до края на тяхната кариера. За да отбележи 25-ата годишнина от излизането на творбата, "Rhino" пуска делукс издание от два диска, което ще съдържа ремастерирания оригинален албум, придружен от диск с лайв изпълнения на бандата по време на предпоследната спирка от "Green World Tour", състоящо се от общо 130 дати. Всичките 21 песни са записани в Грийнсбъро, Северна Каролина на 10 ноември 1989 година, само на мили от мястото където Michael Stipe, Peter Buck, Mike Mills и Bill Berry правят своята първа изобщо звукозаписна сесия в студиото на музиканта и продуцент Mitch Easter в Уинстън-Сейлъм. Юбилейният сет ще се предлага в специална опаковка (подобно на предишните преиздадени албуми на R.E.M.) и идва с четири картички и плакат, както и бележки от редактора на списание "Uncut", Allan Jones. Специалното издание "Green: 25th Anniversary Deluxe Edition" ще бъде на музикалния пазар от 14 май като двоен диск, а също и дигитално. От същия ден ремастерираният албум с оригинална обложка и опаковка ще бъде достъпен също и на 180-грамов винил. "Green: 25th Anniversary Deluxe Edition" на R.E.M. ще бъде на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

   Траклист на "Green: 25th Anniversary Deluxe Edition":
Диск 1 - Original Album
01. Pop Song 89
02. Get Up
03. You Are The Everything
04. Stand
05. World Leader Pretend
06. The Wrong Child
07. Orange Crush
08. Turn You Inside Out
09. Hairshirt
10. I Remember California
11. Untitled

Диск 2 - Live In Greensboro 1989
01. Stand
02. The One I Love
03. Turn You Inside Out
04. Belong
05. Exhuming McCarthy
06. Good Advices
07. Orange Crush
08. Cuyahoga
09. These Days
10. World Leader Pretend
11. I Believe
12. Get Up
13. Life And How To Live It
14. Its The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine)
15. Pop Song 89
16. Fall On Me
17. You Are The Everything
18. Begin The Begin
19. Low
20. Finest Worksong
21. Perfect Circle
rem green

още за:

R.e.m.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".