Репортаж-пътепис от концерта на Carlos Santana в Скопие

19 юли 2009, 21:30 ч. 426 / 7 6
пред./следв.
Утре, 20 юли, Carlos Santana празнува своя 62-и рожден ден, а само преди десет дни, на 10 юли, той изнесе концерт в столицата на съседна Македония. Събитието бе част от голямата му обиколка из Балканите и поредното му европейско турне. Сред присъствалите над 10 000 зрители имаше и няколкостотин българи. Какво им се случваше по време на пътуването до там, кои са най-интересните места в Скопие, как премина концерта на родения в Мексико легендарен китарист и можеше ли това събитие да се проведе в София, ще разберете от нашия репортаж-пътепис, който ще намерите в раздел "Статии" на KATEHIZIS.COM.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


gels 20.07.2009 14:01:15 отговори + 0 0
Браво на Автора!!Страхотна статия-особенно силния и финал за тъпата ни държава!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozzy 20.07.2009 13:14:39 отговори + 0 0
Да - рекорда се държи от трима човека: Сантана, Майкъл Джексън и.... и не помня кой беше третия. Но и със споменаването на Джексън и бeз него, Сантана си държи този рекорд и той е ненадминат
Иначе си абсолютно прав
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.07.2009 12:42:43 отговори + 0 0
Мисля, че точно споменатият Майкъл Джексън има 8 Грамита за Трилър... Май е редно да се спомене в статията, след като пише "ненадминат рекорд" за постижението на Сантана, а това на Майкъл е било по-рано във времето.
Иначе жалко, че България пак изпусна, както и за Леонард Коен и Би Би Кинг...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 20.07.2009 11:16:51 отговори + 0 0
Направих визуалната справка, Ozzy. Той е, съвсем същият - самият Денис Чембърс!!! Уникален барабанист! )
Сега още повече съжалявам, че нямаше как да присъствам на концерта в Скопие, защото освен един от китарните ми любимци съм пропуснал и Денис Чембърс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ozzy 20.07.2009 08:38:12 отговори + 0 0
"Авитохол - 2009-07-19 22:25:27
Имам само едно питане - споменатият, като барабанист на Сантана, Денис Чембърс същият ли е, който преди години бе зад барабаните при самостоятелния концерт на Джон Маклафлин в НДК?"

За съжаление нямам представа, но ако си спомняш как е изглеждал, можеш да провериш дали е той тук:
http://www.dennischambers.com/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 19.07.2009 22:25:27 отговори + 0 0
Много хубав репортаж!
Имам само едно питане - споменатият, като барабанист на Сантана, Денис Чембърс същият ли е, който преди години бе зад барабаните при самостоятелния концерт на Джон Маклафлин в НДК?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".