REVOLUTION RENAISSANCE обявиха и барабаниста си

12 май 2008, 19:42 ч. 189 / 4 1
пред./следв.
Timo Tolkki (екс-STRATOVARIUS) продължава анонсирането на имената на музикантите от новата си банда REVOLUTION RENAISSANCE. Очевидно под една или друга форма "сапунената опера" продължава, като сега нейното главно действащо лице е решило да привлича вниманието, събирайки подчертано интернационален "отбор". Пред няколко дни бе съобщено името на клавириста на RR Mike Khalilov, който идва от Азербайджан, а сега за барабанист на групата е обявен бразилецът Bruno Agra. Подобно на Khalilov, той също няма участие в известни банди преди това.

   По-паметливите от вас ще си припомнят, че по време на раздялата с Timo Kotipelto на поста вокалист(ка) на STRATOVARIUS застана жена. Официално издание на групата с нея не последва, а не след дълго Kotipelto се завърна. Сякаш и сега Tolkki иска да каже на бившите си (за момента) колеги - "Виждате ли? - Мога да ви заменя с когото и да е. Защо не се съберем (при моите условия) и да свирим отново заедно"...

   В други новини, на MySpace-страницата на REVOLUTION RENAISSANCE може да се чуе онлайн новото парче на групата "I Did It My Way".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


МАЙНА 7.06.2008 16:19:49 отговори + 0 0
ТАЗИ ГРУПА ИЗДАДЕ СУПЕР АЛБУМ
ЗАБРАВИХ ЗА СТРАТИВАРИУС
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".