Rex Brown казва, че PANTERA са били близо до реюниън през миналата година

6 юли 2017, 06:56 ч. 1399 / 6 5
пред./следв.

   В скорошно интервю басистът Rex Brown разкрива, че живите членове на PANTERA са били близо до реюниън през 2016-а по повод 12 години от смъртта на "Dimebag" Darrell Abbott. Музикантът коментира, че промоутърите непрекъснато правят предложения за събиране на бандата и е имало момент, когато възможността то да се случи е била голяма.

   Все пак, Brown уточнява, че не е имало конкретни разговори за реюниън. Слуховете за това достигнаха най-голямо разпространение през 2014 г., когато вокалистът Phil Anselmo често се присъединяваше към концерти на Zakk Wylde и BLACK LABEL SOCIETY за изпълнение на песента на PANTERA "I'm Broken. В един от тези случаи заедно с тях на сцената излезе и Rex.

   Критично за реюниъна е отношението на барабаниста Vinnie Paul Abbott, брат на Dimebag, който не поддържа връзка с Anselmo още от разпадането на PANTERA. Vinnie стигна и дотам да обвинява певеца, че има косвена вина за смъртта на брат му.

 

още за:

Rex BrownPantera


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Цезар 15.07.2017 00:36:02 отговори + 0 0
Хем били близо, хем нямало разговори...
Пълни глупости - същите, които ги говорят от години наред.
И да, Фил има косвена вина за смъртта на Дайм - няколко дни по-рано изтърси, че би било хубаво някой да гръмне Даймбег. В държава като САЩ, където всеки малоумник има оръжие, трябваше да помисли, че може наистина някой да му се върже. А и не се говори така за хора, с които си си делил хляба в продължение на години.
Вини е напълно прав да не иска да се чува с Анселмо.
А и да направят риюниън без Даймбег ще е половинчато.
А и Фил вече среща затруднения с пеенето нерядко...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-) 6.07.2017 16:27:23 отговори + 4 2
Били близо, пък нямало конкретни разговори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Някакъв си там 6.07.2017 15:07:08 отговори + 3 1
Ако се бяха събрали добре,но без Даймбаг групата вече не е същата.Класата вече я няма,Самото звучене няма да е същото като преди! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 6.07.2017 11:07:46 отговори + 4 1
Защо да са ги свършили кинтите ? Down е група с завиден успех.На Rex Повечето му проекти са добри и се очертава и доста успешен солов дебютен албум да направи.
От една страна едно събиране на Pantera с Zakk Wylde би била неописуема емоция за феновете.Но пък от друга страна пък евала и на Big Vinnie че защитава паметта на брат си (или може би не са му предложили достатъчно пари ,само времето ще покаже ,дано само да не са много стари когато -ако се случи това събитие) Според мен това се очертава като драмата със Sepultura Max иска да се съберат обаче Andreas го неще.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ченко Чонов 6.07.2017 09:13:35 отговори + 3 4
Явно Phil и Rex са свършили кинтите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".