Реюниън на BABYFACE CLAN и гости от Острова за втори концерт по повод рождения ден на "Тангра Мега Рок"

26 мар 2007, 19:19 ч. 81 / 2 4
пред./следв.
Британското "психо-индъстриъл дуо" SHEEP ON DRUGS идва в София за концерт на 20 април, който е втори пореден по повод първия рожден ден на онлайн радиото "Тангра Мега Рок". Миналия петъх с голям успех премина гостуването на TOY DOLLS и MARK FOGGO'S SKASTERS, които заедно с ХИПОДИЛ и други родни банди напълниха зала "Христо Ботев" (прочети).
   На предстоящото след по-малко от месец шоу, което ще се състои в клуб "Black Box", София, ще се изявят още LOVERS OF THE BOMB, IMBECILES & THE POISON UMBRELLA и BABYFACE CLAN, като за последните това ще е специален реюниън в класическия им състав - Насо, Чарли, Боби Струкански, Фичо и Даката. Билетите ще бъдат пуснати съвсем скоро и ще струват 22 лв. на предварителна продажба и 28 лв. в деня на концерта.

SHEEP ON DRUGS

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


гт 28.03.2007 17:17:27 отговори + 0 0
И по-добре че не са, ако питаш мене. Яко е, че има такива идейни банди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2007 10:54:58 отговори + 0 0
Ако не знаете кои са тези "овци", по-добре не ходете-пестете левчета за кралете на рока в Каварна. Или поправете непоправимото като си ги дръпнете отнякъде и пробвате да влезете в час. Ама няма да е. Те не са от Праведната музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JoJoJ 26.03.2007 23:58:09 отговори + 0 0
ехаааа... бе аз тез Шип он дръгс сефте ги чувам, ама заради Бейбифейс ще ида! и заради Имбецилс, натюрлих! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2007 23:54:45 отговори + 0 0
кви са па тея овци?!
третия концерт ше е чалга както върви
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".