Реюниънът на DOKKEN ще бъде само в Япония

27 юни 2016, 06:14 ч. 837 / 6 3
пред./следв.

   Преди около месец ви съобщихме, че класическият състав на DOKKEN - фронтменът Don Dokken, китаристът George Lynch, басистът Jeff Pilson и барабанистът Mick Brown - се събира за шест концерта в Япония през тази година. Сега вокалистът на групата разкрива, че шоутата ще бъдат през октомври и няма да бъдат последвани от други събития в останалия свят. Реюниънът е еднократен. Dokken споделя и че преди години е отговорил на въпрос дали би се съгласил на реюниън положително с условието, че това би се случило срещу голяма сума пари, включваща единица и много нули. 

   Сега тази сума е била предложена на музикантите и те са се съгласили да се съберат. Don се е свързал с бившите си колеги и им е казал, че има възможност да спечелят за една седмица пари, които иначе биха заработили за няколко години. Така реюниънът на DOKKEN става факт. Един от концертите ще бъде на фестивала "Loud Park", на който DOKKEN ще бъдат ко-хедлайнъри със SCORPIONS. Всичко това е възможно поради изключително голямата популярност на DOKKEN в Япония.

 

още за:

DokkenDon Dokken


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владо 27.06.2016 09:36:10 отговори + 2 3
Ако вместо Дон пее Джеф, ще си заслужава . Иначе - не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 27.06.2016 09:05:05 отговори + 6 2
Много ги обичам тези, но си прав, че Дон е много зле с пеенето на живо. Последният албум е много добър. А този образ Линч има много добри проекти, които си заслужават. Така че може и без това събиране на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дончо Докера 27.06.2016 08:34:59 отговори + 6 3
То нулите добре, ама с това подобие на пеене на Дон Докън, някой ще трябва да обяснява на японците коя песен коя е, щото те са напълно неузнаваеми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".