Режисьорът на MANOWAR пусна интервю за изясняване недоразумението с песента на David Feinstein

19 юни 2010, 10:59 ч. 347 / 5 12
пред./следв.
Режисьорът на MANOWAR Neil Johnson публикува откъс от интервю с китариста и братовчед на Dio David "Rock" Feinstein от 2002 г., с което да изясни недоразумението около възникналия скандал с включването на песен на Feinstein в трибют-албума на MANOWAR за починалия легендарен певец. В анонса за трибюта "Magic - A Tribute to Ronnie James Dio" MANOWAR съобщават, че песента "Far Beyond" е написана за и вдъхновена от Dio. Самият Feinstein излезе с изявление, в което определя това като напълно невярно и подвеждащо. По-долу може да гледате част от интервю, в което David казва "в момента работя по нов проекта, в който има парчета, записани специално с мисълта за Ronnie". Очакваме и продължението на спора, както и обещаното официално изявление на "Magic Circle Music" по повод разпространеното от съпругата на Dio съобщение, в което тя осъжда новопоявяващите се трибюти за мъжа й (прочети)...



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bumblebee 19.06.2010 23:27:44 отговори + 0 0
не ми се влиза в безмислени спорове (излишно е, а и всичко е само спекулации и празни приказки, базирани на почти никакви известни факти). Само ще кажа че изключително обичам и уважавам Manowar, но PR-а им ужасно куца. Без значение какво мислят за печалбата, можеха поне да обявят нещо, вместо да дават поводи хората да ги оплюват толкова. А и каквото и да правят печалбата тя едва ли ще е голяма - кой би си купил подобно нещо освен запалените фенове на Manowar, които харесват Dio? Аз лично безкрайно уважавам и харесвам Dio и предпочитам да го слушам в оригинал, а трибюта на Manowar (в който всъщност те свирят само 1 парче) ще си взема само заради тях и още 2-3 банди, повечето групи не съм ги и чувал. А някой не-фен едва ли би си го взел...

по важното е че всички тези спорове и мърсотии дето се изливат навсякъде не са правилния начин да почетем паметта на един велик човек какъвто беше Dio...:-(
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 19.06.2010 19:13:40 отговори + 0 0
Верно спрете да давате точно тоя клип за пример. Вярно, че е *някакво* доказателство за *нещо*, но приятелството между двамата може да се види по-ясно от общите им интервюта, където мановарската позьорщина е доста по-малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.06.2010 17:49:06 отговори + 0 0
гледали сме го
даже ни омръзна да го гледаме
и какво от това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив 19.06.2010 17:07:39 отговори + 0 0
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1338798713418&ref=mf

^КОйто не го е гледал да види за отношенията между ДЖОУИ И ДИО !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Конощип 19.06.2010 16:12:09 отговори + 0 0
Слушам основно метъл, но има някои групи които откровено ме карат да се срамувам, че слушам метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 19.06.2010 13:37:14 отговори + 0 0
"Специално с мисълта за Рони" твърде лесно може да се интерпретира като "посветена на Рони". Всеки би трябвало да е наясно с това. Когато обявиш нещо подобно в публичното пространство, никой няма да реши, че си взимал идеи от човека, за когото говориш - ще решат, че си написал музиката за този човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 19.06.2010 13:24:04 отговори + 0 0
"With Ronnie in mind" според мен значи чисто и просто, че е искал да напише песента (песните) в такъв стил, което, ако се съди по ревютата в metal archives е и точно това, което е направил. Във Far Beyond даже имало рифове от Heaven & Hell.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Daniel "Ronnin" Stef 19.06.2010 13:17:03 отговори + 0 0
"Ся чекаме некой от Мановар да земе да се извини за "недоразумението Мановар". "

А за недорязумението с твоето съществуване кой трябва да се извини? по-неграмотно хейтърство не съм виждал.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 19.06.2010 13:05:28 отговори + 0 0
Верно е жалко, обаче думите на Фейнстийн/Фийнстайн/както-там-се-чете са твърде противоречиви, както се вижда от видеото горе, и пораждат скандал. Което е неприятно и изисква изяснение. Не извинение, както погрешно е отбелязал някой по-долу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

eXasis 19.06.2010 12:17:58 отговори + 0 0
Не бех аз - ти беше! НЕ, ти беше!!! Не бях аз!!!
И така, до края на света...
Жалко, че Дио в момента се използва като някакъв неодушевен предмет за сеири и пазарлъци. Много жалко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


zlo_pod_slunceto 19.06.2010 11:58:13 отговори + 0 0
Ся чекаме некой от Мановар да земе да се извини за "недоразумението Мановар". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 19.06.2010 11:57:36 отговори + 0 0
Нека хранилката да започне СЕГА ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".