Резултати от играта за концерта на GUANO APES на KATEHIZIS.COM

29 май 2009, 08:06 ч. 211 / 4 1
пред./следв.
Интересът към концерта на GUANO APES безспорно е голям. Освен че вчера стана ясно, че зала "Универсиада" ще бъде препълнена за очакваното на 30 май шоу на възродената банда (подробности), в играта на KATEHIZIS.COM и "Most of Evil Music", в която раздавахме покани за събитието, за по-малко от три дни участваха близо 200 души. Ето кои са дватама късметлии (разбира се - дали верен отговор) от тях:
Христо П. Тодоров
Надежда В. Таушанова
   На печелившите е изпратено уведомление по електронната поща.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


967 29.05.2009 11:06:05 отговори + 0 0
пак не спе4елих, но нищо - дове4ера ще се утеша в 'the club' с melekh, redound(педставят дебютен албум), what we feel(русия) и last hope Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".