Резултати от играта за концерта на MOONSPELL

28 ное 2009, 10:03 ч. 322 / 5 4
пред./следв.
Случайно или не, точно в деня, в който KATEHIZIS.COM ще отбележи 1 млн. уникални посещения от началото на 2009 г., при което един от посетителите на сайта ще получи атрактивни награди, ще раздадем и още три покани за концерта на MOONSPELL в София.
   Приключи съвместната игра на "Most of Evil Music" и "Metal Katehizis", в която трябваше да отговорите на "изключително сложния" въпрос от коя държава са MOONSPELL. Нито един от над 400-те участника не е дал грешен отговор! Явно подобни загадки трябва да правим, за да няма недоволство като при неотдавнашната поредица от игри за W.A.S.P. ;-)
   И така - това са имената на тримата късметлии, които ще посетят безплатно шоуто на Fernando Ribeiro и компания на 3 декември в София (подробности за концерта):
Ралица Л. Йорданова
Гергана М. Дикова
Костадин И. Алдев
   На печелившите е изпратено уведомление чрез електронната поща. Ако видят името си, но не са получили такова, да се свържат с нас възможно най-бързо за уточняване как ще получат наградата.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 28.11.2009 22:23:28 отговори + 0 0
Бра-во, Гер-чо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bloody_beauty 28.11.2009 14:55:57 отговори + 0 0
Айдеее, честито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.11.2009 12:50:40 отговори + 0 0
Честито на печелившите. Щастливци са. Браво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

-- 28.11.2009 12:31:09 отговори + 0 0
Еее поне за тоя концерт имах надежда да спечеля ама _)_ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".