Резултати от третата игра за W.A.S.P., започва четвърта!

6 ное 2009, 08:07 ч. 277 / 6 6
пред./следв.
Преди всичко - добрата новина - след като раздадохме два мийт енд грийта и седем покани за концерта на W.A.S.P. в София на 17 ноември ще разиграем още три безплатни пропуска! Тъй като два от трите ни въпроса в предните игри, въпреки пределната си простота, затрудниха част от участниците, този път няма да има въпроси и отговори. Просто изпратете имейл с трите си имена на wasp_game@katehizis.com и тема (subject) 'wasp game 4' и на 10 ноември (докогато ще продължи играта) ще разберете дали сте сред тримата щастливци. Това е и последната ни игра преди първото гостуване на Blackie Lawless и компания в столицата ни от 5 години насам. Както знаете, то се организира от "Loud Concerts", благодарение на които KATEHIZIS.COM успя да ви затрупа с награди. Ще се видим след десетина дни в зала "Христо Ботев".
   Верният отговор на последната загадка бе "лък". На обложката на новия албум на W.A.S.P. "Babylon" са изобразени четиримата конници на Апокалипсиса. По "дефиниция" те носят коса, везна, меч, а един от тях - корона и лък. Именно лъкът не се вижда добре дори при по-увеличен размер на обложката на "Babylon", а на повечето разпространени в Мрежата изображения - не се вижда изобщо. Ето и тримата късметлии от игра номер 3.
Петър Д. Вачев
Владимир Д. Драгиев
Веляна А. Петрова
   На печелившите е изпратено уведомление по електронната поща. Ако видите името си, но не сте получили имейл, непременно се свържете с нас не по-късно от 9 ноември, понеделник.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


rome total war 7.11.2009 13:11:00 отговори + 0 0
Лък бе, не четеш ли БОТЕЦ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.11.2009 13:10:38 отговори + 0 0
И кой беше липсващият ЕЛЕМЕНТ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 7.11.2009 02:28:45 отговори + 0 0
То Блеки супер много прилича на бабичка във физиономията, ама май са ми купили билет и ше си траем, поне докат' не го видя на живо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.11.2009 14:09:44 отговори + 0 0
^Да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 6.11.2009 13:30:21 отговори + 0 0
Само аз ли намирам прилепналите кожени дрехи за гейски? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.11.2009 09:35:26 отговори + 0 0
Що просто не направите вход свободен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".