Резултати след първия ден на рок анкетата на "Alpha Research"

12 яну 2012, 12:08 ч. 242 / 3 10
пред./следв.
Във връзка със стартиралото вчера записване за участие в първия по рода си за България онлайн панел за проучвания на интереса към предстоящи концертни събития, агенция "Алфа Рисърч" предостави следното съобщение:

   Само през първия ден броят на записалите се за участие в панела "Арокс" надмина 400 души! Най-младият записал се участник е на 14 години, най-възрастният - на 56. Средната възраст на участниците в панела е 29 години. Делът на хората с висше образование до момента е 59 процента (при средно за страната 20 процента), а процентът на учащите (студенти и ученици) е 24 процента. Концертната активност на участниците в панела е за завиждане - от изброените във формата за записване 9 концертни събития от изминалата 2011 година участниците са посетили поне 3. Делът на пътувалите за концерти в чужбина през миналата година е 24 процента, а посетилите фестивал зад граница - 13 процента.

   Във връзка с възникналите въпроси около записването и функционирането на панела правим следните уточнения:

   Панелът е перманентно отворен за записване на желаещи за участие. Записването става тук: arocks.alpharesearch.bg чрез попълване на предоставената на тази страница връзка към формата за записване. Потвърждение за записването не се изпраща по мейл, потвърждението се появява след успешното попълване на формата за записване. В бъдеще, на посочените от записалите се участници мейлове, ще бъдат изпращани покани за участие всеки път, когато има активни проучвания. Поканата представлява индивидуален линк (токън), чрез който записалият се участник влиза директно в онлайн анкетата.
   Първата пробна анкета ще бъде заредена днес, 12 януари, след 17 ч. вечерта, така че очаквайте след този час съобщение на мейла, с който сте се записали за участие. Темата: албум на 2011 година. Ако не получите мейл след този час днес това може да означава, че при записването си сте посочили грешен мейл адрес.
   Попълването на първата пробна анкета ще приключи утре – петък 13-и, точно в 13 ч. и 13 минути. Резултатите ще бъдат оповестени в медиите, съдействащи на "Арокс". Наградите за това първо проучване са осигурени от агенция "Алфа Рисърч" и ще бъдат оповестени в самата онлайн анкета.

   Уважаеми рок фенове, вчера вие напълнихте наполовина зала "Юбилейна", но нашата амбиция е да съберем публика достойна за зала "Армеец".
   Разпространенете новината както и където можете. Респект!

   Екипът на Алфа Рисърч
Концертно онлайн проучване

още за:

Alpha ResearchArocks


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.01.2012 18:04:34 отговори + 0 0
Пуснаха пробната анкета - при мен се беше забила в спама, така че проверявайте и там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.01.2012 15:31:17 отговори + 0 0
Какво му е толкова завидното да отидеш на 3 от събитията? Точно на толкова бях, не съм особено доволен от себе си ; >> Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.01.2012 14:27:27 отговори + 0 0
< ох, флупавки, глупавки човечета
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 12.01.2012 14:01:38 отговори + 0 0
споко, коментиралите най-отдолу явно са от малкото проценти в пубертет и с незавършено средно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дъртия 12.01.2012 13:37:32 отговори + 0 0
до дарк изрод - и къде точно видя комерса?... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гост007 12.01.2012 13:24:09 отговори + 0 0
То е много лесно да се плюе и псува по форумите как промоутърите са тъпи, групите - изтрещели, а феновете - прости...
Ето ви сега реален шанс да си кажете реалното мнение, и то да бъде взето предвид, та дори и само като цифрово изражение в табличка с проценти!
Не мисля, че на някой ще му отнеме кой знае колко време да попълни една анкета, вместо да дращи под новините "булшит", "шитня", "тъпня" и прочие...

Иначе така изнесената статистика ме радва. Най-вече в частта си за образователния ценз и за пътуванията в чужбина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кра 12.01.2012 13:16:00 отговори + 0 0
v3x: +1
Такова проучване наистина ще е полезно. Към хората проявяващи негативизъм по въпроса: сетете се колко отменени концерта имаше наскоро поради слаби продажби. А сега си помислете, че има и други хора, които харесват любимата ви група, но почти никой не предполага колко на брой са тези други хора.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

v3x 12.01.2012 13:04:35 отговори + 0 0
Хич не осъзнавате, че ако в подобно проучване участват повече хора ще има по-добра статистика, която да помага на промоутърите => да се случват повече концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dark Izrod 12.01.2012 12:41:45 отговори + 0 0
Пълна тъпня.Не съм и очаквал,че ще доживея подобна глупост.Бахти комерса... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.01.2012 12:30:39 отговори + 0 0
Bullshit! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".