RHAPSODY OF FIRE обявиха заглавието и датата на издаване на новия си албум

17 ное 2018, 10:42 ч. 532 / 4 3
пред./следв.

   Италианските пауърметъли RHAPSODY OF FIRE определиха "The Eighth Mountain" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 22 февруари 2019 г.

   Творбата ще представлява първа част от сагата "The Nephilim's Empire" - "магическо пътешествие през вълшебни звуци, секващи дъха рифове и незабравими истории".

   През февруари и март RHAPSODY OF FIRE ще предприемат и европейско турне за промоция на диска.

 

още за:

Rhapsody Of Fire


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hellraze 18.11.2018 08:44:04 отговори + 5 2
Това не е същата група, само името не прави хубавата музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 17.11.2018 11:26:53 отговори + 9 2
Пълен песимист съм- с тоя новия китарист (средностатистически) и средностатистически вокал ще е средностатистически power metal албум и нищо повече. Даже и историята на сагата няма да е нищо особено без да е измислена от Лука. А междувременно млади групи с по-добри китаристи от този на RoF и по-добри вокали излизат всяка година.
Дано някак ме опровергаят ама едва ли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.11.2018 12:45:03 + 6 2
За съжаление може да се окажеш прав. Все пак има някаква надежда да изкарат и нещо добро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".