RHAPSODY OF FIRE се завръщат с нов албум и лейбъл

18 ное 2009, 13:32 ч. 138 / 1 10
пред./следв.
RHAPSODY OF FIRE, които известно време бяха поизчезнали от публичното пространство, споменавайки с половин уста за проблеми с предишните си издатели - лейбълът на MANOWAR - "Magic Circle Music", са отново тук. Новият им албум "The Frozen Tears of Angels" ще се появи на 5 март чрез "Nuclear Blast Records". Продуценти са Luca Turilli и Alex Staropoli, миксирането и мастерирането е поверено на Sascha Paeth.

още за:

Rhapsody Of Fire


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Нановар 18.11.2009 22:59:52 отговори + 0 0
Ура, Nanowar Of Steel са отново тука!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.11.2009 17:45:12 отговори + 0 0
Уайтснейк и Лепард отпаднаха от фестивала, обаче достатъчно други големи останаха - Алис Купър, примерно.
Бтв, Джо Стамп, китаристът на Holyhell, тоест, който е един от най-кадърните живи китаристи в момента и може би най-известният учител по електрическа китара, твърди, че с по-добър продуцент от Джоуи не е работил никога. Сега точен цитат не ми се търси, но е така. С което искам да кажа, че проблемите на огнената рапсодия с МСМ може да се дължат на групата, а не на лейбъла.
Бтв, Metalforce съкват. ХиХи... Ако вокалчето им спре да се мисли за Ерик Адамс, ще е по-добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 18.11.2009 17:38:07 отговори + 0 0
супер едвај го чекам новиот албум на rhpasody of fire тоа е најдобрата група за тој жанр Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 18.11.2009 15:52:09 отговори + 0 0
Rhapsody of Fire в Nuclear Blast? Ще е интересно развитието групата от тук насетне Хайде, чакаме ви в България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 18.11.2009 15:27:43 отговори + 0 0
Това е добра новина. Въпреки че са малко "чийзи", не може да се отрече, че са талантливи и кадърни музиканти. Чакам албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.11.2009 15:00:54 отговори + 0 0
Дреме ми на к**а Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.11.2009 14:33:41 отговори + 0 0
а и как Уайтснейк и Лепард отпаднаха в последния момент от МСМ фестивала.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 18.11.2009 14:28:01 отговори + 0 0
Анонимен, не знам какви точно са били проблемите, но имай предвид следното: първо бяха Rhapsody, после се прекръстиха по някакви полуясни причини на Rhapsody Of Fire и след това си тръгнаха от Magic Circle Music. В момента има една група Metalforce - това са познатите ни допреди година Majesty. Нещата там вървят по същата нишка. Казвам го не за друго, ами защото колкото и да харесвам Manowar явно Джоуи не може да поддържа нормално лейбъл. Факт е че има под шапката си сравнително малко групи, като по-основните от тях свирят редовно на Magic Circle Festival. Да споменем и друг факт - групите на почти всички бивши членове на Manowar са в MCM. Като се погледне цялостната картина се вижда, че нещо не е наред. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 18.11.2009 13:50:10 отговори + 0 0
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Нов албум на RHAPSODY OF FIRE! Чакаме го, айдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.11.2009 13:38:23 отговори + 0 0
А какви точно са били проблемите някой знае ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".