RHAPSODY OF FIRE ще издадат албум с презаписани парчета от 1997-2002 г.

20 яну 2017, 20:36 ч. 624 / 4 4
пред./следв.

   Първото издание на RHAPSODY OF FIRE с новия състав ще бъде с презаписани парчета от първите пет години на "ерата RHAPSODY" - 1997-2002 г. Албумът ще бъде с дължина 75 минути, ще съдържа 14 песни и ще се появи през пролетта. Скоро ще бъдат обявени заглавието и точната дата на издаване. Вокалните партии ще бъдат изпълнени от новия певец Giacomo Voli. Миксирането е поверено на Seeb Levermann (ORDEN OGAN).

 

rhapsody-of-fire

още за:

Rhapsody Of Fire


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 21.01.2017 20:10:02 отговори + 1 0
Защо Старополи не участва в турнето на Rhapsody тая година? То без него пак не е класическия състав на Rhapsody. Големи тъпотии и от двата лагера, вкл. и тая новина тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 22.01.2017 13:54:18 + 1 1
Не знам защо ама все тая- и да участва ще се прави че свири и клавишните ще са на backtrack както и при почти всички други групи в момента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 23.01.2017 09:24:21 + 0 0
Въпроса е, че Старополи не е просто клавирист, а основен автор и композитор заедно с Турили на всички песни на Rhapsody от онова време. И без него просто не е оригиналния Rhapsody. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raptor 21.01.2017 09:16:21 отговори + 5 0
Значи какво- ще презаписват стари песни в които свири Лука ама понеже сегашният очевидно е много далеч от техниката на Лука, солата ще са много по-зле. И какъв е смисъла? Тъпо- по-добре беше да покажат, че още могат да направят нов албум с нов материал, а не да се окаже, че се превръщат просто в трибют на Rhapsody.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".