Richard Kruspe издава нов албум на EMIGRATE с Till Lindemann, Cardinal Copia и др. гости

23 окт 2018, 06:19 ч. 886 / 7 0
пред./следв.

   Страничният проект на китариста на RAMMSTEIN Richard Z. Kruspe - EMIGRATE - ще издаде третия си албум, озаглавен "A Million Degrees", на 30 ноември чрез "Vertigo"/"Universal Music".

   В 11-те песни от диска ще участват и редица гости. Това са: фронтменът на RAMMSTEIN Till Lindemann, Benjamin Kowalewicz от BILLY TALENT, новото алтер его на лидера на GHOST Tobias Forge - Cardinal Copia и Margaux Bossieux (DIRTY MARY).

   Записите за албума са направени още през пролетта на 2015 г., но излизат чак сега. По-долу може да видите списъка с песни, артуърка на творбата, както и видеоклип към едно от парчетата  - "1234". Той е режисиран от Bill Yukich, плюс Kowalewicz и Ian D'Sa (BILLY TALENT), Bossieux, Joe Letz (COMBICHRIST) и самия Kruspe.

01. War
02. 1234 (feat. Ben Kowalewicz)
03. A Million Degrees
04. Lead On You (feat. Margaux Bossieux)
05. You Are So Beautiful
06. Hide And Seek
07. We Are Together
08. Let's Go (feat. Till Lindemann)
09. I'm Not Afraid (feat. Cardinal Copia)
10. Spitfire
11. Eyes Fade Away

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".