Richie Faulkner е бил на косъм от смъртта преди сърдечната операция в края на септември

6 окт 2021, 14:41 ч. 1120 / 10 9
пред./следв.

   В края на миналия месец 41-годишният китарист на JUDAS PRIEST Richie Faulkner бе приет по спешност в болница, а групата отложи останалите дати от американското си турне.

   По-късно бе съобщено, че музикантът е претърпял изключително сложна и тежка сърдечна операция. Тя е преминала успешно и Faulkner вече се възстановява. Вчера, 5 октомври, струнникът разказа повече за преживяването и състоянието си лично за първи път.

   По време на концерта в Луисвил, Кентъки на 26 септември Richie е получил аортна аневризма, която е довела до руптура (разкъсване) на аортата (главната сърдечна артерия). Бързата реакция на екипа на групата и парамедиците буквално е спасила живота на китариста. В болницата лекарите са споделили с него, че по-голямата част от пострадалите от такова разкъсване дори не биват откарани живи в болниците.

   Но всичко е добре, когато свършва добре. Музикантът се възстановява, датите зад Океана са пренасрочени, а през 2022 г. JUDAS PRIEST ще гостуват отново у нас на отложеното издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" (поръчай билет онлайн).

 

richie falkner



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 7.10.2021 12:56:25 отговори + 6 0
Дано оздравее човекът. Джорч Линч не беше ли дядото ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 6.10.2021 16:30:48 отговори + 39 50
Еха. И добре, че има дъщеричка на годинка и забравих колко, за да прескочи трапа. Всички онези, за които лекарите са казали, че не стигат живи до болницата, сигурно нямат малки деца Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 6.10.2021 18:11:30 + 47 41
Незнайко, той е благословен и с детето , и с това че е спасен. Възстановяването от такава операция е дълъг процес- вероятно има поставен стент. СТИМУЛИТЕ КАРАТ ХОРАТА ДА СЕ БОРЯТ И ВЪЗСТАНОВЯВАТ ПО- БЪРЗО. Да живееш като трол не е кой знае какво... Всичко един ден се връща като бумеранг върху тролещия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 6.10.2021 20:45:01 + 40 48
Уважаема лелке с минимален интелектуален багаж, и Алоис Шикългрубер е бил "благословен" с дете, и Висарион Джугашвили, и много други също... Сигурно са преживели десетки инфаркти, инсулти, аневризми и т.н.

Когато имаш сърдечен удар, мозъчен удар, скъсване на аорта и др. подобно критично състояние - ако изобщо оживееш, едно единствено нещо определя дали ще продължиш да живееш - колко бързо ще дойде Спешна помощ и колко бързо ще те закарат в болница. Ти през това време си почти изцяло в несвяст. После те реанимират, анестезират и оперират, през което време си в пълно безсъзнание.
МНОГО е важно дали и колко деца имаш в тези моменти. Ако имаш - оцеляваш, ако нямаш - йок.

Ти си просто уникален извор на бисери, разбирай пълни глупости.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 7.10.2021 00:44:07 + 44 34
Ти верно ли бе, даскале... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 7.10.2021 08:33:55 + 36 45
Не. Споменатите двама никога не са имали деца. Или децата им са от други "благословени" бащи. Или са плод на непорочно зачатие.
И не - изобщо не е важно колко бързо ще те стабилизират и закарат в болница, ако получиш удар. Даже като се обади някой на 112 питат има ли човекът малко дете. Ако има, казват А-а, няма страшно, ще дойде след 12 часа екип, но не се притеснявайте - той има единствената достатъчна мотивация да живее.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 7.10.2021 08:50:00 + 44 35
Незнайко, струва ми се, че щъркелът те е изпускал ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 7.10.2021 10:17:37 + 33 44
Е хайде сега. Сигурен съм, че можете повече. Днес не сте ме разсмивали. Някоя друга извадка от БГ Мама нямаш ли? Някое друго клише от преди Девети, дочуто от приятелките на баба ти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 6.10.2021 15:45:04 отговори + 10 0
Страхотен късметлия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".