Richie Kotzen представя видеоклипа "Riot"

6 юни 2018, 00:53 ч. 830 / 1 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате видеоклипа към новото парче, "Riot", на бившия китарист на MR. BIG Richie Kotzen (още в THE WINERY DOGS). В клипа също така участват басистът Dylan Wilson и барабанистът Mike Bennett. Кадрите са заснети в Лос Анджелис, Калифорния от Vicente Cordero. Песента ще излезе като сингъл на 7 юни по всички дигитални платформи.

   Richie Kotzen ще изнесе нов концерт в България на 4 юли. Мястото е клуб "City Stage" в София, билетите за събитието са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

 

richie-kotzen

още за:

Richie Kotzen


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 6.06.2018 15:13:17 отговори + 0 0
За какво ги правят тия клипове.... Друго си е да го видя Ричито на на живо. Още малко остана Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 6.06.2018 16:12:11 + 0 0
Клипът си е нормален. А обложката на последния му албум виждал ли си я? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 6.06.2018 16:25:38 + 0 0
Купих си го. Доста е постна цялата обложка. Като музика - супер. Като оформление нищо особено. Виж the winery dogs е съвсем друга работа . Абе Ричи е гениален музикант. Албумите с Мр.Биг и особено Actual Size са велики. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".