Richie Kotzen ще издаде албум с 50 песни за 50-годишнината си

11 окт 2019, 09:40 ч. 565 / 11 2
пред./следв.

   Виртуозният китарист Richie Kotzen (THE WINERY DOGS, POISON, MR. BIG) в момента записва нов самостоятелен албум, който ще излезе на 3 февруари 2020 г.

   Това е и денят, в който музикантът навършва 50 години, като по случай юбилея предстоящият диск ще съдържа 50 композиции. Предстои да бъдат разпространени повече подробности. 

   Последният соло диск на Richie "Salting Earth" излезе през април 2017 г. През юли 2018-а китаристът гостува отново в България.

 

richie kotzen

още за:

Richie Kotzen


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Браво 11.10.2019 17:22:10 отговори + 3 0
Преди няколко години не знам как се появи в Бургас. Концертът му беше в сградата на операта. Имаше не повече от 40-50 човека. Мега подтискащо. Но браво на него - направи си шоуто. Даже ипосле на сергията си купихме ЦД -та и даде на всички автограф. Готин и земен човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ringo Mlad 13.10.2019 00:53:19 + 1 0
Бил е на гости на Джеф Сото в Бургас и между другото е решил да направи концерт.
Ти не се ли срещал в бургаските кръчми Сото и Стив Вай с жените им ? Едно лято Вай си изкара почивката на гости у Сото, имаше и снимки. И шопска салад и ракия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".