Richie Kotzen ще свири в София на 4 юли

8 мар 2018, 06:28 ч. 2746 / 9 1
пред./следв.

   Бившият китарист на MR. BIG Richie Kotzen (още в THE WINERY DOGS) ще изнесе нов концерт в България на 4 юли. Мястото е клуб "City Stage" в София, билетите за събитието са вече в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн). Ето и официалната информация за шоуто:

Richie Kotzen е познат както с богатото си лично творчество, така и от съвместната си работа с много известни музиканти и банди от ранга на Poison, Mr.Big и супергрупата The Winery Dogs наред с Mike Portnoy и Billy Sheehan. Известен е и с харизматичните си изпълнения на живо, които българските фенове на китарата ще имат удоволствието да видят на 4 юли в клуб City Stage. Изявата му в София е част от световното Salting Earth турне на Richie Kotzen и е по покана на Loud Concerts.

Билетите за изявата на корифеят на китарата влизат в продажба от днес 8ми март, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Цената е 40 лв.на билет, а в деня на концерта ще бъде 50 лева.

Richie Kotzen нахлува на хеви метъл сцената с невероятно бързата си китарна техника на скромната 13-годишна възраст. След издаването на три самостоятелни албума, той се присъединява към Poison и през 1993 година записва с тях албума Native Tongue, в който освен впечатляващ стил на свирене, той демонстрира и своите блус влияния. Следва завръщане към соловата кариера и партньорство с брилянтния китарист Greg Howe. До края на 90-те Kotzen работи с Mr.Big и с фюжън бандата Vertu. През 1999 година издава Bi-Polar Blues, а следващата година се появяват още 3 албума – Something to Say, Wave of Emotion и What Is… - пускани дотогава само на пазара в Япония. 2003 година отбелязва появата на Slow и Change, 2004та – на Get Up, а 2005та – на Acoustic Cuts. През лятото на 2006 година излиза компилацията Instrumental Collection: The Shrapnel Years, последван по-късно от съвсем новата тава Into the Black. Go Faster и Peace Sign са издадени съответно през 2007 и 2009 година. През 2013 година Kotzen се присъединява към супергрупата the Winery Dogs за записването на брилянтната дебютна продукция, последвана през 2015 г. от Cannibals. През 2017 година излиза последният засега солов албум Salting Earth, в подкрепа на който е и настоящата световна обиколка на музиканта.

И така: изявата на брилянтния Richie Kotzen в София е на 4 юли в клуб City Stage! Началото на концерта е 20 часа!

 

richie-kotzen



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 8.03.2018 10:00:55 отговори + 9 0
Там съм. Велик музикант! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".