Richie Sambora за бъдещето си с BON JOVI: "Предстоят много разговори"

28 фев 2014, 18:14 ч. 793 / 1 6
пред./следв.
След концерт на китариста Richie Sambora в Мелбърн, Австралия музикантът е дал интервю за местен вестник, в което обсъжда различни теми, вкл. бъдещето си с BON JOVI. По отношение турнето без него (което мина и през България) Sambora заявява: "Ако в края на деня искате да си купите "Кока-Кола", ще искате истинското нещо. Jon просто има друг тип мислене. Знам, че Mick Jagger не би направил турне без Keith Richards и то да е под името ROLLING STONES". Китаристът уточнява и че той също е създал бандата, а не е просто придатък към Jon Bon Jovi. "Не мога да кажа, че групата няма да бъде цяла отново по някое време. Но преди това трябва да има много комуникация и много разговори".

Richie Sambora



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Симона 31.03.2014 11:47:08 отговори + 0 0
Не беше честно спрямо феновете да се отмята от турнето в последния момент. Но и той си е прав, че групата не е само Джон Бон Джоуви. Това се видя и на концерта в София. Беше "гола вода", Джон няма глас вече да пее. Ако Ричи участваше щеше да позамаже положението.
Според мен Ричи си взе почивка заради проблемите с наркотиците на дъщерята на Джон. Ричи се е стреснал, че и неговата дъщеря може да тръгне по същия път...
Все пак се надявам групата да се събере.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мария Н. 5.03.2014 14:39:37 отговори + 0 0
Наглост безобразна! По времето когато се обявяваха датите за концертите и вървеше продажбата на билето той все още свиреше в групата!
Голяма част от концертите бяха Sold out, когато той каза, че няма да свири с групата, защото бил уморен.
Джон нямаше друг избор освен да продължи, с или без Ричи, защото в противен случай щеше да плаща милиони долари неустойка!
Човекът, който носи цялата вина феновете да не могат да опитат "истинската Кока Кола" си е той самият!
В крайна сметка изводът е, че той предаде групата, той предаде феновете, като не им даде онова, за което си бяха платили, и въпреки неговата "умора" не спря да се подвизава по самостоятелни и благотворителни концерти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ан 3.03.2014 19:21:09 отговори + 0 0
След като така мисли, да беше отишъл с тях на турнето. Ако не иска, няма те да седят и да го чакат, естествено, че ще продължат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FACELESS_WARRIOR 2.03.2014 09:50:11 отговори + 0 0
Срамота Ричи, много добре знаеч, че Бон Джоуви без Ричи може, но без Джон - няма как! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 1.03.2014 15:26:17 отговори + 0 0
Тая група е бита карта от всякаде.Сега е времето Ричи да потърси сметка на Джони.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Джонката 28.02.2014 22:45:56 отговори + 0 0
Хайде Ричи, казвай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".